Sara Džesika Parker odgovara na pitanja obožavateljki: Kako da imate "Keri Bredšo lokne"

Autor:

04.03.2019 15:55

Foto:

Foto:Holivudska glumica Sara Džesika Parker dobila je status modne ikone ulogom Keri Bredšo u kultnoj seriji "Seks i grad".  Bilo da je reč o nekom glamuroznom događaju ili običnoj šetnji po voljenom Njujorku, Sara uvek izgleda besprekorno, baš poput njene TV junakinje.

Pripadnice nežnijeg pola žele da znaju ko joj je omiljeni kreator, koje kremice koristi, koju šminku, kako neguje kosu...

Neke od svojih trikova poznata glumica otkrila je fanovima na društvenim mrežama.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker) on Feb 12, 2019 at 4:50am PST

Kada je objavila snimak kako suši kosu fenom pred snimanje serije "Divorced", usledila su brojna pitanja... Obožavateljke je interesovalo kako tretira kosu i čime postiže izgled prirodnih lokni.

- Najčešće je puštam da se prirodno osuši. Ili je operem uveče i prespavam s mokrom kosom, tako se sama "izlomi". Međutim, ako nemam vremena, onda mokru kosu malo uvijem i zakačnim šnalama, pa sušim fenom. Ali, nikada ne podesim fen na najvišu temperaturu i brzinu - napisala je Sara i dodala:

- Nemam ekstenzije. Koristim samo šampon i regenerator koji utrljam na krajeve kose. I, naravno, trudim se da je ne "maltretiram" previše.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sarah Jessica Parker Daily (@sjp_daily) on Jan 30, 2019 at 1:41am PST

Jedan od zaštitnih znakova Keri Bredšo jeste kovrdžava kosa, a glumicu smo s takvom frizurom viđali u filmovima koje je snimala 80-ih i 90-ih godina prošlog veka.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sarah Jessica Parker Daily (@sjp_daily) on Mar 3, 2019 at 5:34am PST

- Da budem iskrena, moja kosa nikada nije bila kovrdžava. 80-ih i 90-ih godina koristili smo difuzer i razne produkte da bismo dobili lokne. U mom slučaju to i nije bilo mnogo teško, budući da mi je kosa blago talasasta.

Maja Gašić

Autor