Dan za pamćenje

Pre 30 godina Lepa Brena zaklela se na večnu ljubav: Događaj koji joj je promenio život

Autor:

07.12.2021 10:15

Foto:

Foto:

Brak lepe Brene i Bobe Živojinovića zagazio je u četvrtu deceniju, zbog čega ih mnogi, s pravom, smatraju jednim od najskladnijih parova na domaćoj sceni.



Pre tačno trideset godina, na današnji datum, čuvena pevačica Lepa Brena (61) obavezala se na zajednički život sa svojom srodnom dušom, bivšim teniserom Bobom Živojinovićem. Uprkos godinama koje su iza njih, na osnovu fotografija koje možemo videti na njihovim Instagram profilima, te povremenim intervjuima u kojima se dotaknu svoje ljubavi, da se zaključiti da su emocije koje gaje jedno prema drugom jake kao i na početku, šta više, svakim novim danom sve su jače.

Brak Lepe Brene i Bobe Živojinovića - 30 godina ljubavi i sreće

Decembar je mesec za slavlje u domu Živojinovića. Osim što se kraj godine bliži a sa njim i brojni praznici, Brena i Boba obeležavaju svoju godišnjicu upravo na ovaj, za njih poseban dan. Povodom toga, na svom Instagram profilu oglasila se Brena, objavivši interesantan video snimak, koji horonološki prikazuje kako je njihova ljubav evoluirala, te situacije koje su ih dovele do sklada u kakvom danas uživaju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

-  I tako 30 godina - napisala je pevačica u opisu pomenutog snimka. 

- Bobu i mene je život izoštrio i naučio ono što je najbitnije, a to je da održite zajednicu ukoliko se volite i poštujete. Mislim da se to poštovanje i ljubav nose i uče iz porodice. Mi živimo u sistemu u kom žene i majke nisu cenjene, u kom je zakonski to normalno, a negde u realnosti nepodržano. Svaki dan čujemo šta se dogodilo nekoj ženi, majci, detetu, što mene kao javnu osobu i suprugu, sestru, majku koja ima podršku cele porodice jako pogađa - rekla je Brena jednom prilikom.

Pročitajte i S godinama sve je teže: Lepa Brena suočava se s ozbiljnim problemom?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Kruna njihove ljubavi sasvim sigurno su njihova deca, na koju je par izuzetno ponosan 28-godišnjeg Stefana i 22-godišnjeg Viktora. Pored njih dvojice, Boba ima i 35-godišnjeg sina Filipa sa Zoricom Nakić.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading