S godinama sve je teže: Lepa Brena suočava se s ozbiljnim problemom?

Autor:

06.12.2021 14:00

Foto:

Foto:

Lepa Brena suočava se s problemom koji joj otežava normalno funkiconisanje tokom dana.



Čuvena pevačica Lepa Brena (61), uprkos činjenici da je nedavno zagazila u sedmu deceniju života izuzetno je aktivna kako na sceni tako i u životu, gde se konstantno trudi da ostane u korak sa vremenom.

No, godine na sceni, te konstantno sređivanje i obraćanje pažnje i na najsitnije detalje čini se uzelo je maha kada je reč o izgledu, ali i psihičkom stanju Lepe Brene. Iako ne sve načine pokušava da prikrije problem sa kojim se suočava, s godinama isti je sve očigledniji, te je pevačica pribegla određenim rešenjima koja su joj i te kako pomogla.

Pročitajte i Ista poza tri godine kasnije: Lepa Brena legla i podigla noge

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

- Brena zaista ima velike probleme sa svojom prirodnom kosom. Koja je sa godinama sve ređa i opada joj svakog dana sve više. Da je višegodišnje blajhanje, tapiranje i tretiranje vlasi na raznim snimanjima uzelo danak, ona je to shvatila kada je počela da se selfira svojim novim telefonom. Uplašila se kada je videla da spreda izgleda kao da je ćelava. Zalisci su toliko duboki da je to zastrašujuće.

- Neko vreme je pokušavala da pusti šiške ne bi li sakrila zaliske, nosila je klipse, nadogradnje i sve moguće dodatke, ali godine su učinile svoje, više ništa ne može. Brena je pala u depresiju i jedno vreme je nosila  kapirce i kačkete sve dok joj njen frizer nije rekao da su idealno rešenje perike, koje su danas toliko uznapredoivale da malo ko može i da primeti da je na glavi veštačka kosa. Ikao je ranije nosila perike i nisu joj bile omiljene, Brena je rešila da posluša svog saradnika, pa je naručila dve za probu. Obe je prošetala u Areni i bila je oduševljena komentarima - govori izvor blizak zvezdi za Hello! 

Pročitajte i Tajne veze Živojinovića: On to ne sme da kaže Breni

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

- Brena ne skida perike sa glave, pa čak ne ide ni do prodavnice ako na glavu ne stavi neku od desetina koje sada ima. Toliko se izveštila da ih nosi i kada putuje van zemlje i sama ih stavlja, bez pomoći frizera. Prezadovljna je kada se pogleda u ogledalo. Perike su lagane, pravljene od prirodne kose, sa minimalnim brojme češljića, pa Brena nema osećaj da joj nešto smeta. Iako je poznata kao štedljiva osoba i da sve voli na protekciju i sa popusotm, ona za perike nije žalila para. Svesna je da što je kvalitetnija i izgleda prirodnije, a samim tim je i udobnija za glavu, ona je skuplja. Tako nijedna njena perika nije jeftinija od 500 evra - zaključio je pomenuti izvor.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading