Tajne veze Živojinovića: On to ne sme da kaže Breni

Autor: Gloria.rs

15.11.2021 10:51

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Viktor Živojinović i Sandra Miljković navodno su stavili tačku na svoju vezu, a prema izjavama upućenih, Brena ne gleda blagonaklono na dolazak nove snajkeViktor Živojinović i Sandra Miljaković nedavno su odlučili da je njihovoj dvogodišnjoj vezi došao kraj, a slobodnom mladiću izgleda nije trebalo previše vremena da preboli, te je na tragu nove romantične epizode.

Pročitajte i Dok javnost čeka svadbu godine, Viktor i Sandra saopštili neočekivane vesti!

Stefan Živojinović / ATA Images

 

Atraktivna pevačica Lena Čolak, prema pisanju "Stara" mogla bi biti nova devojka Viktora Živojinovića, a kako je otkrio neimenovani izvor, upravo je s njom uhvaćen u provodu.

- Viktor i Lena se poznaju već neko vreme, jer je ona bila angažovana da peva na privatnim slavljima porodice Živojinović. Još tada je Viktoru zapala za oko, ali nikada se ništa nije desilo među njima. Sada kada je okončao vezu sa Sandrom, rešio je da se baci na osvajanje mlade pevačice. Viktoru se dopada koliko je Lena ambiciozna i spontana, pogotovo mu je milo što karijeru ne gradi na skandalima. Nije se nadao da će se i ona pojaviti na tom događaju na kom su bili, pa kada je ugledao, bio je baš srećan. Odmah je krenuo u akciju, a ni ona se nije mnogo bunila. Nazdravljali su celo veče, smejali se, a nakon događaja zajedno su sa ostatkom društva otišli dalje u provod - započinje priču izvor, te dodaje da Viktoru nije lako da Lenu predstavi Breni.

Pročitajte i Viktorov rođendan okupio Živojinoviće u punom sastavu - Kod nas je uvek veselo! (foto)

- Koliko znam, oni su u nekoj tajnoj vezi koju još uvek kriju jer Viktor ne sme da kaže Breni da se viđa sa pevačicom. Ona još uvek navija da se pomiri sa Sandrom jer je zavolela kao ćerku - završava izvor.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading