Ista poza tri godine kasnije: Lepa Brena legla i podigla noge

Autor: Gloria.rs

15.11.2021 18:45

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Lepa Brena obradovala je svoje obožavaoce putem društvene mreže Instagram interesantnim setnim fotkama.Muzička zvezda Lepa Brena vrlo je aktivna na društvenoj mreži Instagram, gde svako malo sa svojim obožavaocima deli interesantne trenutke koje je doživela tokom svoje dugačke karijere. S obzirom na činjenicu da je na sceni skoro četiri decenije, Lepoj Breni ne manjka materijala, a poslednja fotka na njenom Instagramu u okviru opcije story pokazala je kako je pevačica izgledala davnih 1983. i 1986. godine.

Pročitajte i Tajne veze Živojinovića: On to ne sme da kaže Breni

Instagram screenshot

 

Naime, Brena je od dve fotke naparavila kolaž, s obzirom da je na obe fotke u istoj pozi, ležeći na stomaku te s nogama blago podignutim. Osim odevnih kombinacija koje se razlikuju, primetno je i da je Brena u razmaku od te tri godine promenila i frizuru.

Povratak u osamdesete u pevačici bez sumnje budi brojne lepe uspomene, a verujemo i da mnoge njene obožavaoce za to vreme vežu divne uspomene, možda se upravo tu krije razlog zbog čega njeni pratioci nostalgične fotke uvek dočekaju s velikim oduševljenjem.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading