Nina Radulović: Pronašla mir van Beograda

Autor:

26.04.2021 22:30

Foto:

Foto:

Mir sa sinom Lavom, kog je dobila u braku sa Branislavom Lečićem, TV voditeljka Nina Radulović proteklih dana pronašla je van prestoničke gužve i medijske pažnje



Televizijska voditeljka i novinarka Nina Radulović (34) ne komentariše optužbe za silovanje sa kojima se suočava njen bivši suprug, glumac Branislav Lečić (65). O tome ne govori u javnosti i sve vreme izbegava medije.

Mir sa sinom Lavom, kog je dobila u braku sa Lečićem, Nina je proteklih dana pronašla van Beograda, u Rezevatu prirode Obedska bara, gde je boravila nekoliko dana. Odusustvo gradske gužve, poslovnih obaveza i medijske pažnje, voditeljki su očigledno prijali, što pokazuju fotografije na njenom instagram profilu, koje je podelila sa svojim pratiocima.

 

 

Na njima se vidi da je svaki trenutak provodila sa Lavom na otvorenom, uživajući i prirodi, a koliko zajednički trenuci prijaju mami i sinu govore njihovi osmesi koji ne manjkaju na fotografijama.

Pročitajte i Nina Radulović - Operacija je bila neizbežna

Nina i Branislav bili su braku sedam godina, od 2010. do 2017. godine. Nakon što su glumice Danijela Štajnfeld i Merima Isaković iznele optužbe za silovanje na račun glumca, voditeljka nije želela ništa da komentariše. Na nedavni poziv našeg magazina, ona je zamolila za razumevanje.

- Molim vas da imate strpljenja, sada nije trenutak da komentarišem situaciju svog bivšeg supruga - objasnila nam je Nina.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Doktor

27.04.2021 14:49

Mlada i lepa sa sinom koga neguje i vaspitava.Verujem da ce uspeti izaci kao pobednik iz problema koje je imala.Sve najbolje.