Zid tišine: Zašto ćute bivše supruge Branislava Lečića?

Autor:

12.04.2021 13:00

Foto:

Foto:

Ćutanje bivših supruga Branislava Lečića, puno je značenja, koje se i dalje ne može odgonetnuti. A od kako se glumica Merima Isaković pojavila u srpskim medijima ni Branislav Lečić se nije oglašavao, što je bilo dijametralno suprotno njegovom javnom nastupu povodom optužbi koje je iznela i njemu stavila na teret glumica Danijela Štajnfeld



Sa prvom suprugom Ivanom Vujadinović, Branislav Lečić bio je do 2007, kada su se nakon trinaest godina braka razveli zbog Ivaninog neverstvo. Te godine novine su bile pune fotografija Lečićeve bivše žene u zagrljaju mnogo mlađeg stujarda, Filipa Aleksića, a danas smo od nje pokušali da dobijemo komentar na celu situaciju.

Pročitajte i Zašto su propala dva braka Branislava Lečića?

Antonio Ahel/ATA Images

 

Kada smo pozvali Ivanu ona je na naše predstavljanje odgovorila spuštanjem slušalice, očigledno ne želevši da komentariše slučaj.

Potom smo pozvali Ninu Radulović, drugu suprugu optuženog glumca. Podsetimo, Ninini roditelji više puta su davali izjave za medije načelno podržavajući bivšeg zeta.

Nina, za razliku od Ivane, nije neuljudno prekinula telefonsku vezu, ali je zamolila za razumevanje.

Pročitajte i Veliki obrt u slučaju optuženog Branislava Lečića?!

Foto: Dalibor Danilović

 

- Molim vas da imate strpljenja, sada nije trenutak da komentarišem situaciju svog bivšeg supruga - objasnila nam je Nina.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Vanja

12.04.2021 13:10

Sram vas bilo sto uznemiravate te zene! Gladni ste senzacionalizma, a nemate ni trunke ljudskosti! Ja*no i be*no!