Sofija Milošević otkrila pol bebe: I dalje ne mogu da poverujem da sam trudna

Autor: goran.anicic

12.06.2020 14:06

Foto: Izvor:V.V., Foto:ATA Images, Instagram

Foto: Izvor:V.V., Foto:ATA Images, InstagramMenekenka Sofija Milošević i fudbaler Luka Jović krajem meseca marta objavili su da čekaju prinovu. Iako je slavni par u vezi manje od godinu dan, to ih nije sprečilo da ozbiljno porade na bebi i planovima za budućnost. Njih dvoje su u decembru prošle godine obelodanili svoju vezu, nakon niza spekulacija srpskih i španskih medija o tome.

– Srećan sam što delim sa vama da ćemo imati bebu – napisao je jedan od najskupljih srpskih sportista, a izabranici je poručio:

– Volim te.

Pročitajte i... Luka Jović i Sofija Milošević: Za sreću je potrebno troje

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luka Jovic (@lukajovic) on Mar 20, 2020 at 10:46am PDT

Vesti da će mladi par dobiti dete prva je objavila manekenka na svom instangram profilu, uz istu fotografiju koju je Luka kasnije objavio, napisavši:

– Voleli bismo da sa vama podelimo srećne vesti, imaćemo bebu. Toliko sam zahvalna što Luka može da bude pored mene tokom ovog perioda. Ne mogu da zamislim da budem bez njega tokom ovih teških vremena koji se dešavaju u svetu – napisala je Sofija Milošević.

Manekenka je ekskluzivno za magazin Hello! otkrila da je i dalje u neverici oko cele situacije, iako je već u poodmakloj trudnoći.

Pročitajte i... Stižu rode: Luka Jović i Sofija Milošević čekaju bebu

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on May 28, 2020 at 10:21am PDT

– Bila sam zbunjena. U stvari, i danas ne mogu da verujem da sam trudna. Naravno, oduvek sam želela da imam decu, ali sam smatrala da sam još suviše nezrela za tako važan korak. Sve do trudnoće, niti sam kome polagala račune, niti sam o bilo kome vodila računa, osim o sebi. Sada razmišljam o hiljadu stvari, javlja se milion bojazni, sumnji. Strepim da li ću biti dobra majka, da li ću uspeti da pravilno vaspitam dete. Želela bih da izbegnem greške, a svesna sam da nema roditelja koji nije grešio – rekla je Sofija i otkrila kako je Luka reagovao kada je saznao da će postati tata drugi put.

– On već planira treće. Bio je veoma srećan, ali za razliku od mene, a upravo zato što već ima dete, potpuno je spreman za sve što nas očekuje – dodala je manekenka koja će uskoro postati majka dečaka.

Podsetimo, Luka je pre nešto više od godinu dana dobio sina Davida iz veze sa bivšom partnerkom Anđelom Manitašević.

 

Pročitajte i...Luka Jović: Srbin koji je osvojio Madrid

 

Atraktivna plavuša, manekenka Sofija Milošević otkrila je i da se Luka vratio u Beograd, kako bi tokom karantinskih dana vreme provodio sa njom, a kako nakon povratka u Srbiju nije poštovao mere samoizolacije propisana mu je krivična prijava. U emisiji "Ekskluzivno" Sofija je napomenula da se njen izabranik vrlo trudi oko nje i da joj za svaki prohtev izlazi u susret, a da ju je svom tom pažnjom pomalo i razmazio.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on Feb 11, 2020 at 8:28am PST

goran.anicic

Autor