Stižu rode: Luka Jović i Sofija Milošević čekaju bebu

Autor:

20.03.2020 19:58

Foto:

Foto:



Fudbaler Real Madrida potvrdio da je manekenka u drugom stanju

Fudbaler Luka Jović (22) potvrdio je večeras da čeka bebu sa manekenkom Sofijom Milošević (29) sa kojom je u vezi već nekoliko meseci. U objavi na svom instagram profilu on nije krio sreću što će mu izabranica roditi dete. Fudbaler Real Madrida se javno oglasio uz fotografiju na kojoj se ljubi sa Sofijom, napisavši:

- Srećan sam što delim sa vama da ćemo imati bebu - napisao je jedan od najskupljih srpskih sportista, a izabranici je poručio:

- Volim te.

https://www.instagram.com/p/B99t54togz7/

Ubrzo se oglasila i buduća mama koja je Joviću poručila:

- Toliko te volim - a nakon njene poruke usledile su brojne čestitke i lepe želje.

Vesti da će mladi par dobiti dete prva je objavila manekenka na svom instangram profilu, uz istu fotografiju koju je Luka kasnije objavio, napisavši:

- Voleli bismo da sa vama podelimo srećne vesti, imaćemo bebu. Toliko sam zahvalna što Luka može da bude pored mene tokom ovog perioda. Ne mogu da zamislim da budem bez njega tokom ovih teških vremena koji se dešavaju u svetu - napisala je Sofija Milošević.

https://www.instagram.com/p/B99jHpKFDh_/

Sofiji će ovo biti prvo dete, a Luki drugi: sa ranijom emotivnom partnerkom  Anđelom Manitašević fudbaler je pre nešto više od godinu dana dobio sina Davida.

https://www.instagram.com/p/B8_ni4WIAOW/

Mankenka ove dane provodi u izolaciji u svom stanu u Beogradu, a njena trudnoća bio je razlog za dolazak Luke Jovića u naš glavni grad. Podsetimo, prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu naložilo je policiji da podnese krivičnu prijavu protiv fudbalera zbog nepoštovanja mera samoizolacije nakon što je došao iz Španiju u Srbiju.