Iskreni poljubac ili fotomontaža? Fotka Dženifer Aniston i Breda Pita o kojoj svet priča (foto)

Autor:

26.03.2018 16:28

Foto:

Foto:



Iako je veći deo javnosti mislio da je vest o pomirenju bivišh supružnika Breda Pita i Dženifer Aniston puka glasina, fotke koje je objavio magazin "Star" su ih demantovale.

Bred Pit i Dženifer Aniston: Tajni sastanci posle ljubavnog brodoloma?

Prošlo je punih 13 godina od kako su se slavni glumac i miljenica američke publike razveli i to ne baš u najprijateljskijem raspoloženju. Anistonova je bila besna što je Pit ostavio zbog Anđeline Džoli, kojom se kasnije oženio i zasnovao porodicu.

S druge strane Pit nije imao mnogo lepih reči za brak sa Dženifer. U jednom intervjuu je ispričao da mu je bilo jako dosadno, da je situacija bila toliko nepodnošljiva da je konstatno bio pod dejstvom alkohola ili lakših droga.

Dženifer Aniston: Prva žurka nakon razvoda (foto)

U međuvremenu su oboje iskusili ljubavne brodolome. Bred se razveo od Anđeline pre godinu dana, a pregovori oko starateljstva nad njihovo šestoro dece još uvek traju. Dženifer se pre nepunih mesec dana razvela od glumca Džastina Terua s kojim je bila nešto manje od tri godine u braku.

Odam zatim su krenule spekulacije oko navodnog pomirenja sa bivšim, a navodno tome je kumovao Pitov dobar prijatelj Džordž Kluni. I dok je većina javnosti ipak mislila da se samo radi o dobro osmišljenom marketingu, pojavile su se fotografije koje tvrde drugačije...

Opet, skeptici nisu mogli da miruju pa su tako pronašli fotke za koje misle da su korištene u fotomontaži ovog "poljupca pomirenja".


Odeća koju Džen nosi je Anđelilina, tako da veruju da su iskoristili njeno telo i "stavili" joj drugu glavu. Bred je identično obučen na obe fotke...

Maja Gašić

Autor