Susret godine - Dženifer Aniston konačno će stati pred Anđelinu Džoli!

Autor:

10.09.2020 20:11

Foto:

Foto:



Proslavljena glumica Dženifer Aniston uveliko priprema argumente za sudsku raspravu.

Dženifer Aniston pre 16 godina prestala je da snima seriju Prijatelji, koja ju je vinula u zvezde, kako bi se posvetila svojoj i Bredovoj velikoj želji da osnuju porodicu.

Ipak umesto toga, njen 56-godišnji suprug Bred Pit zaljubio se u 44-godišnju glumicu Anđelinu Džoli dok su snimali popularni film 'Mr. and Mrs. Smiths', i u januaru 2005. godine rekao je zbogom Dženifer, ostavivši je potpuno slomljenu. Uprkos neslavnom kraju Dženifer i Bred danas su izuzetno dobri prijatelji, zbog čega mnogi sumnjaju da je nakon Bredovog rastanka sa Anđelinom njihov odnos u jednom trenutku prevazišao prijateljski. 51-godišnja Dženifer staće na Bredovu stranu tokom suđenja protiv Anđeline. Ovih dana, prema portalu 'Entertainment Time', Dženifer se temeljno priprema za suočavanje koje godinama priželjkuje.

Da li se Bred Pit predomislio – uhvaćen ispred kuće Anđeline Džoli?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shak Smokes (@shaksmokes) on Sep 10, 2020 at 5:55am PDT

Kako navode strani mediji, Dženifer je napokon dočekala da se suoči licem u lice sa ženom koja joj je otela Breda i oduži joj se za svu bol koju joj je Anđelina nanela. Naime Dženifer je dobila priliku da u sudskoj raspravi učestvuje kao Bredov svedok.

- Bred je učinio sve što je mogao, i išlo mu je dobro sve dok Anđelina nije počela da igra prljavo, a sada mu očajnički treba pomoć - citirao je izvor blizak Dženifer. Upravo iz tog razloga bivša supruga je odlučila da uskoči u pomoć, jer ako Bred izgubi starateljstvo nad decom, Anđelina će ih odvesti u London, daleko od oca.

Bred Pit u ljubavi sa 29 godina mlađom manekenkom?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bradpittr (@bradpittr_) on Jun 26, 2020 at 10:26am PDT

Kako se bliži dan parnice, 51-godišnja Dženifer veoma je uzbuđena, a mediji su otkrili kako je pripremila veliki broj argumenata kojima će 'stati na kraj' Anđelini. Podsetimo, sudska rasprava između Anđeline i Bred traje još od 2014. godine kada je ona predala papire za razvod. Nakon šest godina sve je počelo da se približava kraju, kada je na red došlo pitanje starateljstva nad decom i sve se zakomplikovalo. Kada je sud planirao da donese presudu u korist oca, Anđelina se žalila kako je sudija blizak Bredu i zahtevala je novo suđenje.

Očito je Bred sada preduzeo sve potrebne korake kako se agonija ne bi dodatno razvlačila nakon sudskog postupka koji uskoro sledi, te se nada da će se sve uskoro privesti kraju.