"Dugo sam živela u strahu i izolaciji": Maraja Keri o borbi s bipolarnim poremećajem

Autor:

12.04.2018 10:18

Foto:

Foto:



Muzička zvezda Maraja Keri otkrila je da ima bipolarni poremećaj. Dijagnozu je saznala 2001. godine, posle čega je potražila pomoć, a taj period svog života opisuje kao najteže godine.

Објава коју дели Mariah Carey (@mariahcarey) дана 27. Јан 2018. у 3:48 PST

Najlepši praznični poklon: Evo koliko Maraja Keri svake godine zaradi od prava na božićnu pesmu

- Donedavno sam živela u negiranju i izolaciji i stalnom strahu da će se to saznati. Teško je nositi se s tim i ja to jednostavno više nisam mogla. Tražila sam i dobila lečenje, okružujem se pozitivnim ljudima i počela sam ponovo da radim ono što najviše volim – pišem pesme i stvaram muziku - rekla je pevačica za People.

Објава коју дели Mariah Carey (@mariahcarey) дана 24. Феб 2018. у 9:45 PST

Ona kaže da nastavlja s terapijom i da pije lekove za bipolarni poremećaj koji prouzrokuje periode depresije i hipomanije.

Објава коју дели Mariah Carey (@mariahcarey) дана 5. Јан 2018. у 4:36 PST

Nema sreće u ljubavi: Maraja Keri okončala vezu sa mladim plesačem

- Izgleda da je lek koji koristim zaista dobar. Ne osećam se previše umorno i tromo. Pronalaženje ravnoteže je najvažnije. Dugo sam mislila da imam ozbiljan poremećaj sna, ali to nije bila normalna nesanica. Radila sam, radila i radila. Bila sam razdražljiva i u konstantnom strahu da ću izneveriti ljude. Tokom depresivnih epizoda nisam imala energije, osećala sam se usamljeno i tužno, čak sam osećala i krivicu jer nisam radila ono što sam trebala za moju karijeru - rekla je Keri