Plemenito srce našeg teniskog asa: Velikodušni gest Novaka Đokovića o kojem svi pričaju

Autor:

25.12.2018 13:40

Foto:

Foto:



Da ima plemenito srce, najbolji svetski teniser Novak Đoković pokazao je više puta. Kroz brojne humanitarne akcije pod okriljem Fondacije Novak Đoković, a na čelu koje stoji Noletova supruga Jelena, teniski as je donirao velike sume novca onima kojima je pomoć najpotrebnija, a ovog puta je otišao korak dalje.

Život po meri Jelene Đoković: Novakova supruga podelila uzbudljive vesti (foto)

Pozvao je sve ljude dobrog srca da doniraju sredstva za programe ranog razvoja dece iz Srbije, a na prikupljeni iznos, uzvratiće sa isto toliko novca! Njegov plemeniti gest naišao je na masovnu podršku na društvenim mrežama, a među poznatima koji su prosledili Noletov apel za pomoć našla se i glumica Nina Janković.

Đoković sa srpskim mališanima u Nici: Kad Novak postane “strašni lav”

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nina Jankovic Dicic (@janxnina) дана 25. Дец 2018. у 2:38 PST

- Najbolji teniser sveta Novak Đoković pozvao je ljude da se pridruže novoj humanitarnoj akciji i doniraju sredstva za programe ranog razvoja dece iz Srbije, a na prikupljeni iznos za odabrane projekte naš šampion uzvratice sa isto toliko novca! Sva sredstva prikupljena do 8. januara biće uložena u izgradnju i adaptaciju predškolskih ustanova, kao i u edukativne projekte Fondacije Novak Đoković. Time je Novak, u ime svoje fondacije još jednom pokazao da nikada ne zaboravlja one kojima je pomoć najpotrebnija - pojasnila je glumica o čemu je reč.

Maja Gašić

Autor