Iznenađujuća izjava lepe glumice: Anđelina Džoli konačno progovorila o razvodu i Bredu

Autor:

20.02.2017 11:23

Foto:

Foto:Razvod o kome se najviše pisalo u proteklih šest meseci, jeste razvod nekada najomiljenijeg holivudskog para Breda Pita i Anđeline Džoli.

Kraj velike ljubavi: razvode se Anđelina Džoli i Bred Pit

Borba za starateljstvo nad njihovo šestoro dece, optužbe za zlostavljanje, iznošenje prvljavog veša u javnost, testovi na droge... ovaj raskid je svakako bio buran.

Sve Bredove ljubavi: Ko su žene na koje je Anđelina bila ljubomorna?

Ipak, vreme je prošlo, "prašina se slegla", a čini se da su bivši supružnici pronašli ljubavnu sreću sa drugim partnerima. Prema pisanju stranih medija, Bred je u vezi sa šarmantnom koleginicom Kejt Hadson, a lepa Anđa je utehu pronašla u zgodnom oskarovcu Džaredu Letu.

Atraktivna glumica je trenutno u Kambodži gde promoviše svoj novi film "Prvo su mi ubili oca", a društvo joj prave deca -  Medoks (15), Paks (13) i Zahara (11),  Šajlo (10) i blizanci Vivijen i Noks (8).

U intervjuu za "BBC World News", glumice je prvi put progovorila o najtežem periosu u svom životu i razvodu od Breda.

- Ne želim previše da pričam o tome - s teškom mukom je izjavila vidno potresena Anđelina - to je bio veoam bolan period i... Mi smo porodica, i zauvek ćemo biti porodica. I sigurno ćemo zajedno prebroditi ova teška vremena i, nadam se, nakon toga biti još snažniji kao porodica - ispričala je Anđelina.

I dok se očekivalo da će prve Anđelinine izjave na temu razvoda biti pune ogorčenosti, ljutnje i zamerki na bivšeg supruga, njena iskrena tuga je iznenadila mnoge...

- Poslednji meseci su bili zaista teški. Mnogi ljudi nađu se u takvoj situaciji - istakla je lepa Anđelina.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading