Ben Aflek: Brižni otac uprkos problemima

Autor:

03.04.2017 10:19

Foto:

Foto:



Američki glumac Ben Aflek (44) nedavno je u otvorenom pismu svojim prijateljima i pratiocima na društvenim mrežama otkrio da je završio rehabilitaciju na kojoj je bio zbog alkoholizma.

– Završio sam tretman odvikavanja od zavisnosti od alkohola, nešto sa čime sam se borio u prošlosti i sa čime ću nastaviti da se borim. Želim da uživam u životu i budem najbolji otac koji bih mogao da budem. Želim da moja deca znaju da nije sramota potažiti pomoć kada ti je potrebna i da ulijem snagu svima kojima je potrebna pomoć, ali se plaše da istupe. Srećan sam što imam ljubav i podršku prijatelja, uključujući i majku moje dece Džen, koja me je podržala i brinula o našoj deci dok sam ja rešavao ovaj svoj problem. Ovo je samo jedan korak na putu ka oporavku – napisao je glumac na svom Fejsbuk profilu.

I kao što je izjavio da želi da "bude najbolji otac", Ben to primenjuje u praksi. U okviru terapije on svakodnevno vodi u školu svoje troje dece, koje je dobio u braku sa Dženifer Garner od koje se već dve godine razvodi, ali supružnici nikako da definitivno odluče da li to zaista i žele.

Ben Aflek dobio drugu šansu: Dženifer Garner odložila razvod, želi da se pomiri sa bivšim

Aflek ne zaboravlja na svoje obaveze, ali je zaboravio kišobran, pa ga je iznenadio pljusak koji je njega i kćerke Serafinu i Vajolet uhvatio nasred ulice u Los Anđelesu.

 

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading