Ben Aflek završio lečenje od alkoholizma: Dženifer mi je pružila ljubav i podršku

Autor:

15.03.2017 12:23

Foto:

Foto:



Američki glumac Ben Aflek (44) je u otvorenom pismu svojim prijateljima i pratiocima na društvenim mrežama otkrio da je završio rehabilitaciju na kojoj je bio zbog alkoholizma.

Glumac je i ranije imao problema sa zavisnošću od kocke i alkohola, porocima koji ga prate od samog početka njegove karijere. Možda se neki ne sećaju, ali ovom holivudskom glumcu se slava dogodila vrlo rano u životu. Kada je imao svega 23 godine, zajedno sa kolegom i prijateljem Metom Dejmonom osvojio je Oskara za scenario filma “Dobri Vil Hanting”.

Od tog trenutka, karijera ovog do tada malo poznatog glumca, vrtoglavo kreće uzlaznom putanjom. A uz slavu, kako to obično biva, kreću i poroci. Kocka, alkohol, burne veze i raskidi u javnosti, samo su neki od problema koji su pratili Bena.

– Uvek sam imao jasno mišljenje o tome šta su prave vrednosti u životu i u kom pravcu želim da idem. Ali, onda mi se dogodila slava koja me je totalno poremetila i narednih nekoliko godina sam proveo kao u magli – ispričao je glumac svojevremeno za “The Guardian”.

Osnivanje porodice sa glumicom Dženifer Garner, sa kojom ima troje dece, na neko vreme je dovelo u red ovog nestašnog momka. Ali, nakon što je u javnost isplivala njegova prevara, a potom usledio i rastanak od Dženifer, Aflek se očigledno vratio porocima, tačnije alkoholu.

Dženifer Garner: Ben je ljubav mog života, ali brak s njim nije bio bajka

A post shared by notiespartano (@notiespartano) on Mar 14, 2017 at 5:33pm PDT

I mada se u Holivudu nije puno pisalo o njegovoj ponovnoj zavisnosti, glumac je rešio da sam istupi i kaže sa čim se borio i sa čim se još uvek bori.

- Završio sam tretman odvikavanja od zavisnosti od alkohola, nešto sa čime sam se borio u prošlosti i sa čime ću nastaviti da se borim. Želim da uživam u životu i budem najbolji otac koji bih mogao da budem. Želim  da moja deca znaju da nije sramota potažiti pomoć kada ti je potrebna i da ulijem snagu svima kojima je potrebna pomoć, ali se plaše da istupe. Srećan sam što imam ljubav i podršku prijatelja, uključujući i majku moje dece Džen, koja me je podržala i brinula o našoj deci dok sam ja rešavao ovaj svoj problem. Ovo je samo jedan korak na putu ka oporavku - napisao je glumac na svom Fejsbuk profilu.


Ono što je zaintrigiralo medije, jeste što je ovo Aflekovo priznaje došlo u trenutku kada se saznalo da je Dženifer, koja se od Bena rastala u junu 2015 godine, odlučila da obustavi razvod.

– Obustavila je razvod – rekao je izvor blizak paru za “People”Ona zaista želi da se pomiri sa Benom. Oboje će ovom braku dati još jednu šansu.

Ben Aflek dobio drugu šansu: Dženifer Garner odložila razvod, želi da se pomiri sa bivšim

Mišljenje većine je da je upravo zbog Benove rešenosti da se izleči od alkoholizma, Dženifer odlučila da mu pruži drugu šansu.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading