Princ Vilijam i Kejt Midlton zahtevni poslodavci? Evo zbog čega je njihova kućepaziteljka dala otkaz

Autor:

30.05.2017 17:08

Foto:

Foto:



Prinčevski par  Vilijam i Kejt, ne samo da je omiljen u njihovoj rodnoj Britaniji, već i u celom svetu. Brojni su razlozi za ovolike simpatije koje par uživa.

Kejt ih je osvojila svojom prirodnošću, a u prilog joj ide, makar što se ženskog dela populacije tiče, i to što ima besprekoran stil.

Još otkako su kao tinejdžeri ostali bez majke, princeze Dajane koja je tragično nastradala u saobraćajnoj nesreći 1997. godine, britankska javnost ima zaštitnički stav prema prinčevima Vilijamom i Harijem. A ovu blagonakslonost su svakako i opravdali svojom pristojnošću, dobrotom i posvećenošću humanitarnom radu...

Emotivni momenat: Kako je Kejt Midlton ganula do suza prinčeve Vilijama i Harija (video)


Međutim, slika u javnosti je jedno, ali život sa članovima kraljevske porodice nešto sasvim drugo.

Tako bar misli kućepaziteljka princa Vilijama i Kejt Midlton, koja je dve godine radila na njihovom imanju u Norfolku i u Kensingtonskoj palati.


Tridesetpetogodišnja Sejdi Rajs je imala standardna zaduženja - od temeljnog čišćenja palate i imanja, preko kuvanja za celu porodicu, pa do odlaska u kupovinu. Bez obzira na privilegiju da radi za prinčevski par, Sejdi nije bila zadovoljna poslom. Naime, kako je jedan njen prijatelj izjavio za britanske medije - nije mogla da podnese radno vreme!

- Sejdi je vredna radnica, ali oni su zahtevali previše. Stalno su joj produžavali radno vreme - otkrio je prijatelj kućepaziteljke.

Emotivna ispovest princa Vilijama: Voleo bih da je moja majka upoznala Kejt i da je mogla videti našu decu kako odrastaju

Rajs je nakon dve godine dala otkaz i napustila Kensingtonsku palatu.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading