To je ljubav: Jelena Đoković ne može da sakrije emocije (foto)

Autor:

11.06.2017 11:51

Foto:

Foto:



Jelena Đoković, supruga našeg najboljeg tenisera koja bi u avgustu trebalo da se porodi, retko javno priča o svojim emocijama, ali izgleda da je trudnoća malo "smekšala".


Iako je doživeo poraz na Rolan Garosu od Dominika Tima a ta eliminacija će koštati druge pozicije na ATP listi, i mnogi mu predviđaju kraj karijere, Novak ima razloga za sreću. Uskoro će postati tata po drugi put, a nakon Pariza je sa Jelenom i sinom Stefanom stigao u srpsku prestonicu, kako bi se oporavio, uživao u društvu porodice i prijatelja i "napunio baterije" za nove pobede.

– Sve što želim već imam. A ne tražim mnogo: prisustvo najmilijih, sreću u životu, radosti u srcu… Toga imam napretek. Trudim se da budem bolja verzija sebe, na terenu i van njega – izjavio je teniser pred Otvoreno prvenstvo francuske o promeni živtonih prioriteta.

Објава коју дели Novak Djokovic (@djokernole) дана 31. Мај 2017. у 3:35 PDT

Novak sa Jelenom i Stefanom stigao u Srbiju: Moj Beograd, ugreje mi srce svaki put (foto)

Dolazak bebe je samo učvrstio Novakovu i Jeleninu ljubav, o čemu govori i fotografija koju je ova, po mišljenju mnogih jedna od najstilizovanijih trudnica na svetu, objavila na svom instagram profilu.


 - Toliko sam zaljubljena u ovog čoveka - napisala je Jelena u komentaru i još jednom pokazala da mu je bezrezervna podrška i u dobru i u zlu.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading