Novak i Jelena Đoković: Romantična proslava četvrte godišnjice braka

Autor: Maja Gašić

16.07.2018 10:41

Foto:

Foto:Najbolji sportista Srbije, teniser koji je 223 nedelje bio najbolji na svetu i ovogodišnji šampion Vimbldona, tokom turnira u Londonu sa suprugom je obeležio važan datum u njihovom emotivnom kalendaru šaljući jasnu poruku da je ljubav preduslov za stabilnost i vrhunske rezultate

U nedelji u kojoj se posle godinu dana borbe sa povredama i traženja novih motiva definitivno vratio vrhunskom tenisu, Novak Đoković (31) je obeležio četvrtu godišnjicu braka sa suprugom Jelenom (32). Važan datum u životu bračnog para, 10. jul, proveli su u Londonu, na trećem grend slem turniru u sezoni, na Vimbldonu, gde je donedavno najbolji teniser sveta ponovo krenuo stazom uspeha najavivši da ima još štošta da ponudi svetskom tenisu.

Skromno, bez malograđanskih gestova demonstracije bogatstva i moći, Novak i Jelena su obeležili godišnjicu braka stavljajući u prvi plan ljubav. Iskoristivši slobodan dan posle pobede nad Rusom Karenom Kačanovim i plasmana u četvrtfinale svog omiljenog turnira, Novak je izveo suprugu na romantičnu večeru. Da izlet bude zanimljiviji, na put od Vimbldona do centra Londona krenuli su železnicom.

- Danas nam je četvrta godišnjica braka. Imam toliko ljubavi za moju srodnu dušu. Hvala ti što deliš sve sa mnom i našom decom. I hvala ti što putuješ vozom sa mnom do Londona - napisao je Đoković na društvenim mrežama pored fotografije na kojoj se jasno vidi da kako njih dvoje ležerno, sportski obučeni putuju vozom kao sav normalan svet.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina "Gloria" koji je u prodaji od 16. jula!

Maja Gašić

Autor