Novak Đoković: Kao sav normalan svet

Autor: Svetlana Stojaković

06.08.2019 15:47

Foto: Izvor:Gloria magazin/ Ivan Aranđelović, Foto:Profimedia

Foto: Izvor:Gloria magazin/ Ivan Aranđelović, Foto:ProfimediaPred start američke serije turnira najbolji teniser sveta Novak Đoković odmarao se s porodicom, suprugom Jelenom, sinom Stefanom i kćerkom Tarom, na gradskoj plaži u Marbelji, ni po čemu se ne izdvajajući od ostalih turista

Posle kratkog predaha u Dalmaciji, pored Korčule, Novak Đoković (32) je s porodicom nastavio odmor u Marbelji, na jugu Španije. Najbolji teniser planete je, kao sav normalan svet, veći deo dana provodio na gradskog plaži sa suprugom Jelenom (33), sinom Stefanom (4) i kćerkom Tarom (2). Članovi porodice Đoković trudili su se da ne privlače preveliku pažnju, pa su se odlučili da ne leže na ležaljkama pod suncobranima od trske, već su svoje peškire prostrli na pesku, tik uz vodu, i sakrili se pod platnenim suncobranom koji je postavio Novak.

Veći deo vremena na plaži Nole je proveo sa kćerkom Tarom u plićaku. Trudio se da svojoj mezimici napravi dvorac od peska, koji su morski talasi uporno plavili. U “građevinskim radovima” zdušno mu je pomagala naslednica, kojoj je mama Jelena zbog jakog sunca na glavu stavila roze kačket.

Nastavak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 5. avgusta!