Mik Džeger: Ko je Nur Afala, devojka koja je očarala slavnog rokera

Autor:

18.11.2017 19:33

Foto:

Foto:



Slavni roker, frontmen Rolingstonsa, koji ima osmoro dece i jednog praunuka, 52 godine je stariji od producentkinje Nur Afala, ali to ga ne sprečava da se zajedno provode i da potpuno zanemari dosadašnju partnerku Melani Hamrik, s kojom ima desetomesečnog sina

A post shared by Mick Jagger (@mickjagger) on Feb 4, 2016 at 5:40pm PST

Vest da 74-godišnji roker Mik Džeger ima novu devojku šokirala je mnoge, čak i članove njegovog benda Rolingstons, inače navikle na orgijanja svake vrste. “Da je bar malo starija...”, rekao je Džegeru kolega Kit Ričards, čovek koga posle svih supstanci koje su decenijama prolazile kroz njegovo telo s razlogom nazivaju “najvećom ruinom rokenrola”.

Nova Mikova devojka je “taman kako treba” mlada, 22 su joj godine - mlađa je od svog dečka pune 54. Reč je o Amerikanki Nur Afala, za koju svetski mediji navode da je filmski producent. Čini se da je ipak premlada da bi producirala filmove, ali vreme radi za nju. Pogotovo jer ima sjajno obrazovanje, studirala je pozorište, film i televiziju na slavnom Univerzitetu Južna Kalifornija (UCLA). Pre nje iste te studije i na istom mestu završile su veličine poput Bena Stilera, Frensisa Forda Kopole, Džejmsa Dina, Stiva Martina, Džerija Luisa... Nur je, očigledno, otišla korak dalje od svih njih, pa je završila u Džegerovom krevetu.

Nur Alfalah je zbog dečka iz Los Anđelesa doputovala u Pariz

Nije jasno kad je ljubav rođena, ali se tačno zna kako.

- Zaiskrilo mu je u očima kad me je pogledao - kaže mlada Nur, koja je doletela iz Los Anđelesa u Pariz da bi bila sa svojim dečkom.

Rolingstonsi su u francuskoj prestonici imali koncert u “U” areni, a Džeger je iznajmio stan na periferiji. Tu je proveo noć sa lepom Amerikankom, a ujutro ju je njegov šofer vratio u hotel. Uveče su zajedno izašli na večeru u elitni restoran “Caviar Kaspia” na Trgu Madlen, a sutradan i u “La Stresu”, u blizini mondenske avenije Montenj.

- Oboje su trenutno “singl”, i izgleda da se sjajno zabavljaju. Mik ne namerava da uspori i pored svojih godina, a Nur je vrlo samouverena devojka, ima sjajno obrazovanje i odlično se uklapa u svako “haj” mesto na koje zajedno odu - kaže izvor blizak Rolingstonsima.

VEZA SA BRETOM RATNEROM

Osim razlike u godinama, postoje još neki detalji zbog kojih su se iščuđavali inače liberalni i svakoj ludosti skloni Kit Ričards i Roni Vud, gitaristi najčuvenijeg rokenrol benda. Na primer, verovalo se da Mik ima devojku, ali ne Nur Afala. Mislilo se da je to američka balerina Melani Hamrik (njoj je 30 godina), koja mu je pre samo deset meseci rodila sina Devera Oktavijana Bazila. Melani sa detetom živi u Njujorku, Džeger se pobrinuo da ima sav luksuz koji poželi, jedino ne može imati njega pored sebe, jer to je i bio njegov uslov na početku njihove veze.

Džeger sa delom porodice: sin Džejms, kćerka Džordžija i bivša supruga Džeri Hol

Pored ove dve devojke, koje zajedno imaju 52 godine, Mik Džeger ima osmoro dece sa pet žena, petoro unučadi, a pre tri godine postao je i pradeda.

Najstarije Džegerovo dete je kćerka Karis, kojoj je 46 godina. Dobio ju je u vanbračnoj vezi sa pevačicom Maršom Hant (njoj je sada 70 godina). Samo nekoliko meseci posle Karis rodila se kćerka Džejd, koju mu je podarila prva supruga Bjanka (njoj su sada 72 godine). Druga Džegerova supruga, manekenka Džeri Hol (sad ima 61 i udata je za medijskog magnata Ruperta Mardoka) rodila mu je četvoro dece: Elizabetu (33 godine), Džejmsa (32), Džordžiju (25) i Gejbrijela (19). Roker ima još i 18-godišnjeg sina Lukasa iz veze sa brazilskom voditeljkom Lusijanom Himenez.

Posle razvoda od Džeri Hol slavni muzičar je punih 13 godina bio veran modnoj dizajnerki Lvren Skot, koja je bila 21 godinu mlađa i za glavu viša od njega. Ta veza nije bila baš idealna, nakon višegodišnje patnje zbog depresije nesrećna Lvren se 2014. obesila u svom stanu na Menhetnu. Mik je bio istinski ophrvan tugom, ali brzo je nastavio da “šiba” po starom. Setio se da je samo nekoliko nedelja pre Lvreninog samoubistva u Tokiju upoznao balerinu Melani Hamrik. Pozvao ju je da ga teši, snimljeni su na balkonu jednog ciriškog hotela, a ubrzo je Melani saopštila da je trudna. Vest je iznenadila mnoge, a najviše samog Džegera. Nije krio da je šokiran saznanjem da će osmi put postati otac, i tajanstveno se smeškao kad su ga pitali kako mu je to pošlo za rukom.

Producent Bret Ratner upoznao je Mika sa novom devojkom

Mika Džegera je sa najnovijom devojkom Nur Afala upoznao slavni holivudski producent Bret Ratner. I dok su se Mik i Nur zabavljali po Parizu, u Americi je pukla bruka baš u vezi sa Ratnerom. U skladu sa trendom otkrivanja seksualnog uznemiravanja, pokrenutog slučajem Harvija Vajnstajna, i Bret je došao na tapet. Šest žena ga je optužilo da je pokušao da ih napastvuje, između ostalih glumice Olivija Man i Nataša Henstrindž. Čak mu se uzima za zlo i što je decenijama bio blizak frend sa Romanom Polanskim, dok se prijateljstvo sa Džegerom (zasad) ne spominje.