A1 Srbija

Širi se mreža bezbrižnih putnika

Autor:

21.05.2024 12:42

Foto: Promo

Foto: Promo

Savršeno „2 u 1“ putno rešenje: Pametno putno osiguranje i 3 gigabajta besplatnog romingaSezona godišnjih odmora se bliži, a sa njom i planiranje nezaboravnih putovanja. Dok se radujete avanturama koje vas čekaju, važno je da pripremite sve što vam je potrebno, brzo i lako, bez stresa. Na primer, odmor može da bude bezbrižniji ukoliko ne brinete da li ste platili polisu pre ili tokom putovanja. Kao kompanija koja brine o korisnicima i njihovim potrebama, A1 Srbija ima „2 u 1” putno rešenje koje omogućava Pametno putno osiguranje i 3 gigabajta besplatnih roming podataka do kraja godine, ukoliko se registruju do 31. jula.

Pametno putno osiguranje pokriva razne rizike u inostranstvu: putno zdravstveno osiguranje, nezgodu u inostranstvu, osiguranje prtljaga i pomoć na putu. Nakon što se registruje u tri jednostavna koraka, korisniku se osiguranje aktivira automatski prelaskom granice i deaktivira povratkom u zemlju. Neophodno je samo imati uključen pametni telefon kod sebe.

- Od lansiranja prošle godine, kada smo proizvod predstavili tržištu, pametno putno osiguranje je korišćeno u 121 državi sveta, što nam potvrđuje da široka paleta naših usluga olakšava život korisnicima uz pomoć tehnologije - poručuju iz A1 Srbija.

Jednom kada je aktivirano, putno osiguranje se ne troši dok korisnik ne otputuje u inostranstvo. Ova funkcija je posebno korisna u slučajevima neočekivanih odlaganja ili otkazivanja putovanja.

Dodatno, velika prednost ovog jedinstvenog proizvoda na tržištu je što se ne plaća unapred, već putem A1 računa i to samo za dane provedene u inostranstvu.

Komentari. (0)

Loading