A1

Zašto volimo zimu: Ovo je recept za radost u ovim hladnim mesecima!

Autor:

17.01.2024 11:11

Foto: Promo

Foto: Promo

Da li ste pronašli svoju srećičicu?



Otkriti radost u malim stvarima često je ključ za pronalaženje prave sreće, a upravo ovaj period zimske idile pruža bezbroj mogućnosti za to.

Zamišljanje želje uz prve snežne pahulje, porodična okupljanja, gledanje zimskih filmova u toplini svog doma, klizanje sa društvom ili šolja tople čokolade predstavljaju samo neke od trenutaka koje čine ovo godišnje doba magičnim i šarmantnim.

Ove zime otkrili smo i novu reč koja opisuje ove male svakodnevne radosti - srećičica! Simpatičan način da se opišu sve one sitnice kojih ponekada nismo ni svesni, a svuda su oko nas. Ovo je priča o traženju tih divnih trenutaka. Pridružite nam se! Možda baš među ovim redovima pronađete svoju srećičicu.

Srećičica je u bezbrižnosti

Zimski sportovi poput skijanja, sankanja i snoubordinga pružaju neizmerno zadovoljstvo i uzbuđenje, ali kao i svaki sport, sa sobom nose i određeni rizik od nezgoda koje mogu da pokvare odmor – da se telefon pokvasi u toku pravljenja savršenog selfija dok veje sneg, ili da ga ispustimo iz ruku na žičari, ili naprosto ispadne iz džepa u toku aktivnog kretanja.

Kako bi doprineli vašem osećaju sigurnosti i da mislite samo o lepim stvarima dok odvažno osvajate planinske vrhove, A1 nudi NEO24 Protect tarifu sa kojom možete da osigurate uređaj na čak 6 meseci bez naplate, a uz to dobijate i A1 Net Protect Plus na 2 godine, za bezbedno surfovanje na internetu – zar to nije srećičica?

Srećičica je u malim radostima

Srećičica se krije u prazničnim svetlima koja i dalje obasjavaju gradove i glavne trgove, u prvom gutljaju kuvanog vina ili tople čokolade u društvu najbližih i posmatranju pahulja snega.

Srećičica je i kada zabeležimo te trenutke na kameru, zato je tu NEO24 Joy tarifa sa neograničenim korišćenjem odabranih aplikacija na 2 godine, da podelimo ovu srećičicu sa drugima!

Uz to dobijate i Deezer aplikaciju bez reklame, pa punih godinu dana možete uživati u čak 90 miliona muzičkih numera!

Srećičica nema limit i zato možete da koristite Instagram i TikTok neograničeno 2 godine.

Srećičica je u novim doživljajima

Zimska putovanja su posebno čarobna! Od prazničnih marketa do atraktivnih skijališta, važno je da uživate u trenutku i novim doživljajima, pogotovo ako vas kroz prozor dočekuje pogled na planinski vrh ili drugi zimski pejzaž.

Zato, izaberite NEO24 Travel tarifu koja pruža 24 GB interneta, 24 dana Pametnog putnog osiguranja i neograničeno korišćenje odabrane aplikacije.

Sa ovom tarifom nemate niti jednu brigu na putovanju, pa to je srećičica!

Komentari. (0)

Loading