Omaklo joj se: Anđelina Džoli otkrila da su problemi sa Bredom počeli mnogo ranije nego što se mislilo

Autor:

06.12.2017 21:30

Foto:

Foto:



Razvod o kome se najviše pisalo u protekloj godini jeste između nekada najomiljenijeg holivudskog para - Breda Pita i Anđeline Džoli.

Na jesen prošle godine svetom je poput atomske bombe odjeknula vest da je jedan od najlepših parova stavio tačku na svoj brak, a prema prvim informacijama uzrok je bila Bredova preljuba. Navodno, holivudski glumac je zaveo franusku koleginicu Marion Kotijar.

Anđelina Džoli: Na jednom delu tela joj sve žene zavide, a nisu usne (foto)

Francuskinja je kategorično demantovala ove glasine, pa je krenuo dalji lov na uzrok rakida "Branđeline". Svašta se pisalo - da je Bred nasilnik, da je tukao njihovu decu, odnosno sina Medoksa (čak je umešan i FBI) da je neprestano varao lepu Anđelinu, da je alkoholičar (ovo je kasnije i sam priznao), da je agresivan jer je neprestano pod destvom droga...

Godinu dana je prošlo, prašina se slegla, a par još uvek nije ozvaničio razvod jer, navodno, ne mogu da se dogovore oko starateljstva nad decom.

I jedno i drugo su davali šture izjave na temu njihovog braka, a iz kojih se moglo zaključiti da im je oboma žao što je do toga došlo, kao i da im je dobrobit njihovo šestoro dece sada najvažnija.

Iznenađujuća izjava lepe glumice: Anđelina Džoli konačno progovorila o razvodu i Bredu

Ko je koga varao i kada su zapravo počeli njihovi problemi, ne zna se pouzdano. Ipak, mali nagoveštaj dala je glumica u razgovoru za "Awards Chatter", odeljak  "The Hollywood Reportera".

Govoreći o snimanju filma "By the Sea" iz 2015, čiji je ona reditelj, scenarista i glavna glumica, a pored nje igra i Pit, Džolijeva je otkrila da je bilo dosta napeto na setu...

- Postojala je izvesna doza teskobe na setu, najverovatnije zbog te situacije među nama, a koja nije imala veze sa filmom... - ispričala je glumica, nehotice odajući da su njeni i Bredovi problemi počeli još mnogo ranije nego što se mislilo. Film"By the Sea" je počeo da se snima na leto 2014.

Maja Gašić

Autor