Željko Joksimović: Jovana mi je bila podrška u Zagrebu, kao i uvek

Autor:

17.12.2016 21:16

Foto:

Foto:



Nakon uspešnih koncerata u Zagrebu, Željko Joksimović je naglasio da mu je najveću podršku pružila supruga Jovana.

- Jovana je bila sa mnom u Zagrebu. Bila mi je prava podrška, kao i do sada. Imamo zajedno i jednu video-sekvencu jer je ceo koncert praćen video-materijalima, koji su posebna priča i prate svaku pesmu. Taj fenomenalan detalj osmislio je Nebojša Romčević i zaista je jako efektan. Jovana i ja u Zagrebu imamo dosta prijatelja i svi smo posle nastupa proslavili taj veliki uspeh- rekao je pevač za Blic.

Pevač kaže i da, bez obzira na podneblje gde nastupa, publika jednako uživa.

- Svuda imam ogromnu podršku, svi na podjednak način vole i uživaju u pesmama i muzici koju stvaram, daju mi pozitivnu energiju i ja im to vraćam dobrom svirkom i emocijom s bine. Tako je u Beogradu, Nišu, Skoplju, Zagrebu, Podgorici, u bilo kom mestu gde držim koncerte. Imam izvanrednu publiku - kaže.

On je 13. i 14. decembra nastupao u Zagrebu.

- Činjenica da smo rasprodali dve dvorane "Vatroslav Lisinski" za 13. i 14. decembar znatno pre tih koncerata govori da je publika bila jako zainteresovana za projekat i da im se dopalo sving odelo u koje smo obukli pesme. Veoma mi je drago što je i tokom koncerata vladala sjajna energija. Reakcije su bile izvanredne. Publici u Hrvatskoj je, pritom, sve to bilo novo, nisu imali previše vremena i prilike da čuju pesme iz "Dva sveta". Naravno, najveće reakcije bile su na hitove "Leđa o leđa", "Ljubavi", "Habanera" - otkriva Željko.

- Obeležavamo Svetog Nikolu i sada su upravo pripreme u toku jer je to veliki dan i svetkovina u našoj porodici - rekao je Željko Joksimović za Blic.

Komentari. (0)

Loading