Jelena Rozga

Jelena Rozga u strahu za sopstveni život, nema ko da joj pomogne

Autor:

17.05.2024 19:42

Foto: Milan Maricic/ATAImages

Foto: Milan Maricic/ATAImages

Strah Jelene Rozge iz dana u dan je sve veći, za sve je kriv onStrah Jelene Rozge ne jenjava već skoro godinu dana, a za sve je kriv jedan muškarac, ne možemo reći da je njen fan, već fanatik.

Naime, atraktivnu Hrvaticu uznemirilo je preteće pismo koje je dobila dok je odsedala u jednom hotelu spremajući se za nastup, a o nemilom događaju nije želela da priča.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Kako su tada tvrdili domaći mediji, pevačicu je na vratima hotelske sobe dočekala uznemirujuća poruka koja ju je toliko uplašila da je strahovala za život.

- Jelena je dobila cedulju na kojoj je pisalo nešto što ju je mnogo uznemirilo. Nikome, pa čak ni svom menadžeru nije htela da otkrije šta piše i zbog čega je uznemirena i pod stresom.

Samo je zamolila da se skrene pažnja organizatorima i da želi da ima veći krug obezbeđenja oko sebe, čak je rekla da će platiti ljude samo da se pojača kada bude dolazila na nastup - izjavio je izvor za “Kurir”, pa nastavio:

Pročitajte Neverovatno lep i privlačan - Jelena Rozga mu je verna godinama (foto)

- Kako se priča, od kada ju je pre par godina uhodio po Splitu jedan od fanova koji joj je noću dolazio na vrata stana, pa je morala sve da prijavi policiji i traži policijsku zaštitu.

Jelena živi u strahu za svoj život, ovo ju je baš uzdrmalo!

Strah Jelene Rozge za sopstvenu bezbednost bio je ogroman, ali ipak nije želela nikome da otkrije detalje sadržaja poruke:

- Iako su svi insistirali da im kaže o čemu je reč, samo je rekla da je sve u redu i da joj se javljaju fanovi koji nekad mogu biti malo naporniji - ispričao je izvor blizak pevačici koja se izgleda baš uplašila da će je neko povrediti.

Komentari. (0)

Loading