Suđenje Amber i Depu

Dnevnik strave i užasa: "Želim da te rastrgnem, pojedem i uživam u ukusu"

Autor:

18.05.2022 20:00

Foto:

Foto:

Isplivali su novi detalji suđenja Amber Herd i Džonija Depa. Vodili su zajednički ljubavni žurnal/dnevnik pun različitih užasa



Džoni Dep je tužio bivšu suprugu Kamil Vaskez i tražio odštetu od 50 miliona dolara zbog kolumne u novinama u kojoj je tvrdila da je žrtva nasilja u porodici.

Pravni tim holivudskog glumca Džonija Depa na čelu sa Kamil Vaskez optužio je njegovu bivšu suprugu Amber Herd da je konzumirala narkotike, udarala ga i manipulisala fotografijama koje je potom koristila kao dokaze za optužbe o zlostavljanju.

Pročitajte i: Na tragu pobede - Da li je Džoni Dep ipak lažno optužen?

Getty Images

 

Glumica je bila na unakrsnom ispitivanju na sudu povodom njenih optužbi da je Dep bio nasilan pod dejstvom alkohola i droge. Advokatica Vaskez iznela je dokaze da je Amber kriva za Džonijev nastardali prst jer ga je gađala flašom votke, a d aje Dep nije gađao telefonom kako ona tvrdi pa je izgubio prst.

Između ostalog, na sudu je otkiven i njihov zajednički "Ljubavni žurnal", tačnije, 'ljubavni dnevnik' koji su oboje pisali jedno drugom.

U zapisu u dnevniku 22. maja 2015, Herd je napisala: "Prava ljubav nije samo ludilo strasti ili biranje sigurnosti mira. Radi se o tome da imamo oboje. Videla sam u vama prave znake prijateljstva i poštovanja, ali i dalje više nego ikada želim da vas rastrgnem, prožderem i uživam u ukusu."

Na pritisak Depovog advokatice Kamil u vezi sa sadržajem, Herd je rekla  da je to bila 'ljubavna nota' Depu, čiji su sopstveni tekstovi u knjizi redigovani.

Herd je ranije tvrdila da ju je tokom njenog medenog meseca sa Depom u julu 2015. na "Orijent ekspresu" brutalno napao.

Ali sudu je prikazana beleška u dnevniku od 22. jula te godine u kojoj je pisalo: "Mom mužu, srećan medeni mesec."

Unutrašnja naslovnica bila je fotografija iz vremena kada su se vratili u Australiju i pomirili nakon borbe dva meseca pre.

Herd je rekla da je slika, na kojoj su ruku pod ruku na čamcu, nastala "mnogo kasnije" kada su se vratili u Australiju.

Pročitajte i: Opet u Beogradu - Džoni Dep nagoveštava velike promene

Guliver Getty Images

 

To je bilo tokom "perioda medenog meseca" kada je Dep bio čist i trezan, rekla je ona.

U belešci od 8. aprila 2016, napisala je: "Žao mi je što mogu da poludim. Žao mi je što sam te povredila. Kao i ti, mogu da budem zla kada me povredis".

Herd je dodala da joj je "žao zbog mene" i da "nikad ne postoji dovoljno dobar razlog da te povredim".

U belešci od 1. avgusta 2015, Herd je napisala: „Jedva sam čekala da ti kažem koliko te obožavam. Nisam mogla da zamislim lepši medeni mesec".

Sledećeg dana Heard je napisala da joj nedostaje Dep i nazvala ga 'toplim mužem punog ljubavi'.

Vaskez je pitao Herd da li je knjiga "ljubavni dnevnik" i ona je potvrdno odgovorila.

Herd istakla: "Knjiga je više bila ljubavna sveska i deo komunikacije, bilo mi je važno da pokušam da imamo što je moguće više mira".

SPLASH NEWS, GETTY IMAGES

 

Advokatica je pitala Amber da li je to 'takođe prilika da se izvini gospodinu Depu za svoje ponašanje?'

Na šta je ona odgovorila da je "važno da se izvini" da bi se prešlo sa tuča.

U belešci od 17. avgusta 2015, Herd jenapisala: "Žao mi je što sam tako jako protresla volan. Prokletstvo, volim te Džoni, zauvek sam vezana za tebe. Dozvoli mi da pokušam da popravim ovo, dozvoli mi da pokušam da zakrpim ovo. Zaslužo si. Trebaš mi… Ti si moj kamen temeljac, moje srce, moje sve. Mrzim kad se svađamo.Volim te više od svega. Trebaš mi, volim te".

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading