Opet u Beogradu: Džoni Dep nagoveštava velike promene

Autor:

15.02.2022 17:15

Foto:

Foto:

Džoni Dep ponovo je u Beogradu, a razlog njegove posete svima je privukao pažnju



Džoni Dep ponovo je u Beogradu, a došao je da bi primio zlatnu medalju za zasluge u kulturi i javnim delatnostima, kao i promociji Srbije u inostranstvu. Priznanje mu je uručio predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Nakon što je dobio orden, zahvalio se svima.

Pročitajte i Miloš Biković o nedavnom gostu - Džoni Dep dugo nije bio tako opušten

Foto: Ata Images

 

- Ovo je zaista jedan vanredan trenutak za mene i veoma sam ponosan. Imam jednu priču da podelim. Imao sam priliku, zapravo sam bio blagosloven davnih godina da sretnem jednog čudnog čoveka. Njegovo ime je Emir Kusturica. Kusturica je postao brat. Njegova porodica postala je moja porodica. Gledao sam kako mu deca odrastaju. To je bila ta jedna veza koju smo ostvarili od prvog dana. To dosta govori o jednoj osobi kao što je Emir Kusturica. Kada vas voli, on vas voli. Kada vas zaista ne voli, on vas ne voli. Ono što mi se zaista sviđa kod njega je to što on kaže ono što misli i veruje u sada.

To je nešto što sam zaista naučio od ove divne zemlje da je svrha iskoristiti upravo ovaj trenutak, a to sam saznao od mnogih toplih duša koje sam imao prilike da upoznam u ovoj zemlji - rekao je Dep, pa dodao da veruje u srpske talente.

Pročitajte i S kim je Džoni Dep otišao u hotel posle noćnog provoda u Beogradu

Foto: Ata Images

 

Dep se potom zahvalio Vučiću.

- Zaista želim da vam se zahvalim predsedniče Vučiću i ova medalja za zasluge koje sam primio, drago mi je što ste mi ukazali tu čast, učiniću sve što je u mojoj moći da ovo bude otelotvorenje moje obaveze prema ovome.

Glumac je potom rekao da oseća da je na pragu novog života.

- Sada sam bukvalno na početku jednog novog života i sviđa mi se ovaj početak. I voleo bih da taj početak otpočne upravo ovde u Srbiji, ako me želite naravno.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading