S kim je Džoni Dep otišao u hotel posle noćnog provoda u Beogradu

Autor: Gloria.rs

20.10.2021 10:50

Foto: Foto: Jakov Simović

Foto: Foto: Jakov Simović

Posle glamurozne zabave u zgradi Geozavoda, holivudski velikan otišao na večeru



Od kada je sleteo na aerodrom “Nikola Tesla” u Beogradu, holivudski superstar Džoni Dep izazvao je pravu histeriju u gradu. Veliki broj fanova dočekao ga je ispred zgrade Geozavoda u gde je organizovan glavni događaj predstavljanja prvog animiranog serijala kreiranog u Srbiji, koga su zajedničkim snagama proizveli Iervolino Studios iz Italije i Archangel Digital Studio iz Srbije. Zahvaljujući toj saradnji u poslednjih 16 meseci u Srbiji je stvorena baza mladih i kreativnih stručnjaka iz oblasti filmske animacije.

Pročitajte i Džoni Dep stiže u Beograd zbog naše zvezde - Evo o čemu je reč

Foto: Jakov Simović

 

Posle velike protokolarnog dela u Geozavodu, Džoni Dep se sa svojim domaćinima uputio na večeru u starom delu grada, gde je do sitnih sati uživao u ćaskanju. Pored Andree Iarvolina i Miloša Bikovića, večeri s Depom su prisustvovali nosioci najviših državnih funkcija. Američkom glumcu su se veoma dopala srpska vina koje je probao, a veoma se pohvalno izrazio o ukusu i kvalitetu rakije koju je pio. Tokom prethodnih boravaka u našoj zemlji u organizaciji Emira Kustirice, dobro se upoznao sa srpskim nacionalnim pićem.

Iako je uživao u druženju i atmosferi, Džoni Dep je poželeo da ode do hotela smeštenog u centru grada kako bi se naspavao. Do hotela su ga ispratili vozač organizatora i šef protokola događaja.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading