Amber Herd

Još ga volim

Autor:

23.06.2022 18:00

Foto:

Foto:

Glumica u prvom intervjuu posle gubitka sudskog spora sa Džonijem Depom objasnila kako nije imala nameru da uništi karijeru bivšem suprugu, prema kojem i dalje gaji snažna osećanja



U prvom istupu u javnosti posle gubitka sudskog spora sa Džonijem Depom, glumica Amber Herd (36) izjavila je za NBC kako još voli bivšeg supruga i da mu ništa ne zamera. Podsetimo, sud u Virdžiniji doneo je odluku da je Amber oklevetala Džonija, zbog čega je dužna da mu na ime odštete plati 15 miliona dolara. Sud je tom prilikom uvažio i neke elemente njene kontratužbe, pa i Dep njoj treba da isplati dva miliona. Kad ju je novinarka Savana Gatri upitala oseća li još nešto prema bivšem suprugu, usledio je neočekivani glumičin odgovor.

- Da, apsolutno. Volim ga. Volela sam ga najiskrenije i dala sve od sebe da popravim naš duboko narušen odnos, ali nisam uspela u tome. Ništa mu ne zameram. Znam da je to, posle svega, možda teško razumeti. Ali mogli biste razumeti ako ste ikada nekoga voleli. To bi trebalo da bude jednostavno - konstatovala je Amber i otkrila kako strahuje da bi mogla dobiti novu tužbu za klevetu od Depa ako nastavi da iznosi pojedinosti iz njihovog života.

Pročitajte i : Na tragu pobede: Da li je Džoni Dep ipak lažno optužen?

getty

 

 

U nastavku intervjua dala je objašnjenje zbog čega je izgubila parnicu.

- Ja nisam dobra žrtva, jasno mi je. Nisam simpatična žrtva, nisam ni savršena žrtva. Kad sam svedočila, tražila sam od porote da pokuša da u meni vidi čoveka. Znam da je Džoni obećao da će me javno osramotiti, to sam i rekla na sudu. I čini mi se da je uspeo u toj nameri.

Kompletan tekst pročitajte u novom broju Glorije. 

Boris Jakić

Autor

Komentari. (0)

Loading