Iskreno progovorio

Istina i samo istina: Ove reči Džonija Depa dugo će se prepričavati

Autor:

20.04.2022 21:00

Foto:

Foto:

Džoni Dep dao je izjavi na sudu o zlostavljanju svoje žene Amber Herd



Glumac Džoni Dep svedočio je na sudu u Virdžiniji nakon što je pokrenuo tužbu za klevetu od 50 miliona dolara protiv bivše supruge Amber Herd

Amber je 2018. napisala teskt za Vašington post u kojem je sebe nazvala žrtvom nasilja u porodici. Glumac sve to negira, a potom je ona uzvartila protivtužbom od 100 miliona dolara protiv Depa.

Pročitajte i: Sve preljube Amber Herd - Džoni Dep objavio spisak poznatih ličnosti s kojim ga je bivša supruga prevarila

Guliver Getty Images

 

Advokatski tim Amber predstavio je Depa kao nasilnog partnera sklonog konzumiranju droga i alkohola. Depov tim je tvrdnje Herd o nasilju u porodici predstavio kao "prevaru" i proračunatu strategiju da uništi njegovu reputaciju.

Nikada nije udario svoju ženu

 - Nikada nisam udario gospođu Herd na taj način, niti sam udario bilo koju ženu u svom životu - svedoči on, dodajući da su - njene optužbe na neki način prožimale industriju.

- Prošlo je šest godina pokušaja – tako čudno kada jednog dana budeš Pepeljuga, da tako kažem, a onda za 0,6 sekundi budeš Kvazimodo -, rekao je on, opisujući kako su se stavovi ljudi prema njemu promenili nakon što je gospođa Herd optužila.

Suđenje se do sada fokusiralo na Depovo ponašanje i na to da li je ikada verbalno ili fizički zlostavljao Amaber. Depovi sdvokati optužili su njegovu bivšu ženu, glumicu, da je dala "predstavu svog života" u svojim opisima navodnog zlostavljanja. Dep je svoje svedočenje započeo rekavši da tvrdnje gospođe Herd "nisu zasnovane ni na jednoj vrsti istine".

Očekuje se i da će Amber svedočiti kasnije na suđenju.

Pročitajte i: S kim je Džoni Dep otišao u hotel posle noćnog provoda u Beogradu

Guliver Getty Images

 

 

Porota je saslušala dokaze koje je izneo bivši terapeut slavnog bivšeg para, koji je opisao kako su gospodin Dep i gospođa Herd učestvovali u "međusobnom zlostavljanju" , kao i od medicinskih radnika koji su lečili gospodina Depa dok se odvikavao od opijata.

U ponedeljak je medicinska sestra koja je bila angažovana da leči Depovu zavisnost od droge i prisustvovala venčanju para, svedočila je da je u nekoliko navrata videla kako gospođa Herd "pokušava da izazove" sukob sa svojim bivšim mužem.

- Ponekad bi se svađala sa njim dok je on bio na lečenju - rekla je medicinska sestra Debi Lojd, koja je često putovala sa Depom.

Očekuje se da će suđenje trajati najmanje šest nedelja, a neposredno pre početka suđenja, Amber je napisala na društvenim mrežama da nikada nije identifikovala Depa po imenu u svom tekstu iz 2018.

 - Umesto toga, pisala sam o ceni koju žene plaćaju za govorenje protiv muškaraca na vlasti - rekla je ona i dodala - Nastavljam da plaćam tu cenu, ali nadam se da ću, kada se ovaj slučaj završi, moći da nastavim dalje, kao i Džoni. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading