Iznenađenje

Đorđe David bez dlake na jeziku o Konstrakti: Možemo samo da se nadamo

Autor:

14.03.2022 14:40

Foto:

Foto:

Đorđe David otkrio šta misli o Konstrakti, bez ustručavanja



Popularni roker Đorđe David (57) govorio je o pobednici nedavno završene Beovizije, Konstrakti i njenoj pobedničkoj pesmi 'In Corpore Sano', za koju tvrdi da se ove sezone neće naći na reportoaru takmičara u popularnoj emisiji Zvezde Granda.

Iako Konstraktina pobednička pesma osvaja srca ne samo domaće publike, već i svetske, te se velikom brzinom penje na top listama širom sveta, Đorđe ističe da nije navijao za nju, već je njegov favorit bila Sara Jo, koja se takmičila sa numerom 'Muškarčina', za koju David ima samo reči hvale.

Pročitajte Đorđe David očajan: Plašim se za svoju egzistenciju

Instagram

 

- Sara Jo je prezgodna, jako dobro peva, savršeno barata svojim telom. Rođena je u Rimu, ona je trebalo da ode na Evroviziju. Međutim, narod je glasao za Konstraktu, ja nisam odlučivao, ja bih voleo da je otišla Sara. Glasanje je pokazalo da narodu ova priča koju ja favorizujem ne treba, da želi nešto novo - objasnio je David, te nastavio:

- Ona je meni inače bila interesantna, pogotovo u bivšem njenom bendu. Tužno je što javnost tek sad upoznaje nju, posle toliko godina. Ona će predstavljati domovinu, treba je podržati. Možemo samo da se nadamo da ćemo napraviti nešto drugačije - zaključio je popularni roker.

Pročitajte Čemu ovo služi: Nepristojan gest Đorđa Davida

ATA Images

 

Đorđe David otkrio šta misli o Konstraktinom nastupu

Odmah nakon završetka Beovizije, dok su utisci još bili sveži, Đorđe je za domaće medije prokomentarisao Konstraktin nastup rekavši da su mu se nastupi drugih pevačica više dopali.

- konstrakta je koncept varijanta, može da bude interesantna svetu. Mislim da bi trebalo da se vrati pevanje na velika vrata, a ne tako da se ide. Sara mi se više dopala. Njen nastup je nešto poput uvodnih špica iz 007 filmova. I Zorja mi je bila bolja, i Angelina - rekao je nedavno roker za domaće medije.

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading