Đorđe David očajan: Plašim se za svoju egzistenciju

Autor:

29.07.2020 19:26

Foto:

Foto:



Otvorio dušu...

 

Rok pevač Đorđe David podelio je sa medijima svoje mišljenje o tome što su usled posledica pandemije koronavirusa muzičarima otkazani nastupi. Tom prilikom je estradni umetnik izjavio da mu ova globalna pauza uopšte ne prija.

- Očajan sam što je stao posao. Mi pevači smo osetili na svojoj koži ono ‘dabogda imao, pa nemao’. Džaba nam glas kada sa njim sada ne možemo ništa da uradimo. Moj bend i ja smo se baš uželeli koncerata. Ozbiljna je tuga - rekao je Đorđe i priznao da se u sličnoj situaciji nalaze i mnoge njegove kolege. Pevač je takođe uputio apel državi da finansijski pomogne muzičarima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Djordje David Nikolic (@djordje_david) on Jul 26, 2020 at 2:21pm PDT

- Mnogima nije lako. Ljudi pucaju finansijski, pucaju mentalno, od njih zavise porodice i deca. Finansijska pomoć države bila bi divna. Prvenstveno za muzičare, oni su najlošijoj poziciji. Muzičari su stavljeni u drugi plan od strane nas pevača. Rade za manju lovu nego mi, a bitni su veoma u celoj priči. Ja najviše volim da nastupam sa svojim bendom - objasnio je Đorđe.

Pročitajte i... Ponovo slobodan: Đorđe David podelio srećne vesti!

 

Rok zvezda priznaje i to da se brine za svoju egzistenciju u budućnosti, kao i da se nada da će država pronaći neko rešenje za njegovu branšu koja trenutno nije u mogućnosti da ostvaruje prihode.

- Plašim se za svoju egzistenciju ukoliko se ova situacija oduži. Od mene zavisi moja porodica, moj bend. Dužan sam da im obezbedim bar toliko da svi možemo da platimo račune. Bojim se socijalnih nemira, takođe. Nadam se da ćemo moći u određenim uslovima da nastavimo da radimo - zaključuje Đorđe David po navodima Objektiva.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Djordje David Nikolic (@djordje_david) on Jul 25, 2020 at 6:13am PDT

Podsetimo, pevač je nedavno preležao koronavirus, a nakon toga ga je zadesila još jedna nezgoda. Gostujući u jutarnjem programu jedne televizije polomio je nogu, nakon čega je bio primoran na nošenje gipsa i štaka.

Ipak, nakon toliko muke, stigla su i srećnija vremena za našeg muzičara. On je nakon posete Urgentnom centru najzad dobio svoju dugu očekivanu slobodu!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Djordje David Nikolic (@djordje_david) on May 4, 2020 at 10:42am PDT

- Skinuo sam gips napokon sa noge, zato sam bio u Urgentnom. Toliko sam srećan da idem sad da se napijem, ima da naručim viski iako inače ne pijem. I dalje nosim štake, ali je osećaj stvarno oslobađajuć - rekao je tada Đorđe za portal Blic.

goran.anicic

Autor