Ponovo slobodan: Đorđe David podelio srećne vesti!

Autor:

11.06.2020 15:12

Foto:

Foto:



Rok zvezda Đorđe David taman što je preležao korona virus, desila mu se još jedna nesrećna okolnost. Gostujući u jutarnjem programu jedne televizije polomio je nogu, nakon čega je bio primoran na nošenje gipsa i štaka.

Ipak, nakon toliko muke, stigla su i srećnija vremena za našeg muzičara. On je nakon posete Urgentnom centru najzad dobio svoju dugu očekivanu slobodu!

- Skinuo sam gips napokon sa noge, zato sam bio u Urgentnom. Toliko sam srećan da idem sad da se napijem, ima da naručim viski iako inače ne pijem. I dalje nosim štake, ali je osećaj stvarno oslobađajuć - rekao je Đorđe za portal Blic i dodao da će oporavak nastaviti primenom fizikalne terapije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Djordje David Nikolic (@djordje_david) on May 4, 2020 at 10:42am PDT

Da nema veće sreće za muzičara Đorđa Davida ukazuje i činjenica da je na svom Instagram profilu redovno odbrojavao dane do skidanja gipsa, što je njegovim fanovima bilo krajnje simpatično.

Od njih je kroz komentare ispod fotografija dobijao reči podrške, a upravo to je pomoglo rokeru da ponosno prevaziđe sve nevolje koje su ga zadesile.

goran.anicic

Autor