Fotka dana

Zagrljaj koji znači život: Severina sa sinom

Autor:

01.03.2022 10:30

Foto:

Foto:

sin Severine Vučković ponovo je u maminom zagrljaju



Nakon izuzetno burnog perioda u životu popularne hrvatske pevačice Severine Vučković, čini se da su tmurni dani iza nje, a novo životno poglavlje obojeno veselijim tonovima i zvanično je počelo.

Sin Severina Vučković ponovo je u majčinom zagrljaju - to je, čini se, bila prekretnica u životu popularne pevačice, kojoj od tada sve polazi za rukom.

Pročitajte Vratila mu se: Severina se zaklela na večnu vernost muškarcu koji je iz korena promenio njen život

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Nedavno, Severina je na svom Instagram profilu objavila niz fotografija sa Maldiva, a među njima našla se i ona sa naslednikom Aleksandrom. Pomenuta fotka raznežila je njene fanove, a emotivni opis koji je pevačica dodala dodatno je uzburkao emocije.

Pročitajte I to je obavljeno: Severina je opet ona stara

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

- Čuvam te jubavi mala, čujem dok dišeš i kad nisi tu - napisala je pevačica uz sliku sa Aleksandrom.

Sin Severina Vučković vraćen majci

Podsećanja radi, 'Večernji list' svojevremeno je preneo da je Županijski sud u Splitu uvažio žalbu pevačice, te je ukinuo presudu Opštinskog građanskog suda u Zagrebu kojom je dete dodeljeno ocu. Od tada Aleksandar po pola meseca živi sa svakim roditeljem, i to u Zagrebu, a na majčinoj adresi ima prebivalište.

Severinin advokat Matić takođe je medijima potvrdio napise pomenutog medija: 

- Županijski sud u Splitu odlučio je da dete vrati Severini. Odlučeno je da će pola vremena provoditi s majkom, a pola s ocem, odnosno da će imati zajedničko starateljstvo. Preostaje nam da vidimo hoće li roditelji uspeti da se dogovore ili će sud precizirati detalje.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading