Severina svima jasno stavila do znanja: Majčina ljubav jača je od svega

Autor:

15.11.2021 21:00

Foto:

Foto:

Severina oduševila svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram emotivnom porukom!



Popularna pevačica Severina na svom Instagram profilu vrlo često deli fotografije iz privatnog života sa svojom nećakom, te svojim naslednikom, a opisi tih fotki uglavnom su vrlo emotivni. Ni ovog puta nije bilo izuzetka, a popularna pevačica pored fotke na kojoj je pozirala sa mališanima, podelila je i opis koji je naišao na oduševljenje njenih fanova.

Pročitajte i Ljubav Severine i Filipa na testu: Kako dalje posle završene saradnje?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

-Majčina ljubav jača je od svega, sve pobeđuje - napisala je Seve, jasno svima stavljajući do znanja da ne postoji jača sila od ljubavi koju majka oseća prema svom detetu.

Poznato je da Severina gaji posebnu vezu sa ćerkom svoje sestre, te vrlo često na njenom profilu možemo videti njih dve zajedno. No ovog puta, na fotki se našao i njen naslednik Aleksandar za čije se starateljstvo Severina već neko vreme bori sa bivšim suprugom.

Podsećanja radi, nakon više od dve ipo godine, sud u Splitu doneo je pravnosnažnu presudu, kojom je ukunio prethodnu presudu koju je doneo Građanski sud u Zagrebu, a kojom je starateljstvo nad njenim nalsednikom dodeljenom ocu.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading