Fotka dana

Njihova ljubav više nije tajna: Goran Bogdan i Jovana Stojiljković fotografisani u noćnom provodu

Autor:

04.01.2022 10:45

Foto:

Foto:

Goran Bogdan i Jovana Stojiljković fotografisani su prilikom dočeka Nove godine, gde su uživali u dobroj atmosferi, piću ali i odličnom društvu.



Zvezda filma koji je osvojio srca ljudi širom Balkana Jovana Stojiljković (29) i atraktivni glumac Goran Bogdan (41) nedavno su bili glavna tema medija u regionu, kada su obnovili svoju romansu na snimanju nove serije 'Područje bez signala', no o tim navodima pomenuti dvojac nije se oglašavao.

Pročitajte i Stara ljubav zaborava nema: Goran Bogdan obnovio romansu sa srpskom glumicom

No, sada se na društvenim mrežama pojavio dokaz njihove ljubavi. Naime, na stranici jednog od lokala osvanula je fotografija Jovane i Gorana, uslikana u novogodišnjoj noći. Par je uživao u dobroj atmosferi i piću, ali i odlično društvu, s obzirom na činjenicu da je s njima bio i Rade Šerbedžija.

Sudeći po pomenutim fotografijama, par se odlično provodio, te im je izuzetno prijalo zajedničko druženje nakon perioda razdvojenosti. 

Podsećanja radi, Goran i Jovana upoznali su se na snimanju serije Dragana Bjelogrlića 'Senke nad Balkanom', a njihovu vezu obelodanio je upravo glumac, kada je odlučio da Jovanu iznenadio velikim buketom cveća nakon premijere 'Nečiste krvi'.

Pročitajte i Konačno otkrila pravu istinu: Jovana Stojiljković o Goranu Bogdanu

No, njihova veza doživela je krizu, kada su zbog poslovnih obaveza bili razdvojeni na neodređeno vreme, ipak, čini se da je par pomenutu krizu prebrodio, te da su nastavili tamo gde su stali pre iznenadne razdvojenosti.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading