Konačno otkrila pravu istinu: Jovana Stojiljković o Goranu Bogdanu

Autor:

27.12.2021 20:15

Foto:

Foto:

Jovana Stojiljković progovorila je o kolegi Goranu Bogdanu, s kojim navodno uživa u ljubavi.



Jedan od omiljenih parova u regionu Goran Bogdan i Jovana Stojiljković gotovo nikada se ne pojavljuju zajedno u javnosti, a brojne napise medija o njihovoj ljubavi nikada nisu komentarisali, no kako su u poslednje vreme isti sve učestaliji, Jovana je odlučila da konačno progovori.

Pročitajte i Stara ljubav zaborava nema: Goran Bogdan obnovio romansu sa srpskom glumicom

Povod za razgovor jeste činjenica da će posle nekoliko godina popularni par konačno našao na istom projektu, a za Jovanu, to je bilo najlepše snimanje u njenoj karijeri.

- Bilo je to jedno od najlepših snimanja u mojoj karijer - počela je lepa glumica razgovor za hrvatsko izdanje magazina Gloria.

Jovana se osvrnula na to što konačno ima priliku da sarađuje sa svojim emotivnim partnerom Goranom Bogdanom, naglasivši da nemaju mnogo prilika da dele kadar, ali joj je drago što su ponovo radili zajedno.

- Nemamo sada puno zajedničkih scena, ali bilo mi je veliko zadovoljstvo da opet snimam s njim jer je stvarno dobar glumac. Znam da sam subjektivna, ali zaista mi je drago kada s njim mogu da delim kadar. Prijatno mi je jer osećam njegovo poverenje - objasnila je glumica.

Boško Karanović

 

Podsećanja radi, domaće medije nedavno je iznenadila informacija o navodnom rastanku popularnog para, no čini se da je njihova ljubav i te kako stabilna, te da nagađanja medija u regionu ne mogu da poremete njihov mir koji su godinama gradili.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading