Saznajemo

Stara ljubav zaborava nema: Goran Bogdan obnovio romansu sa srpskom glumicom

Autor:

15.12.2021 17:00

Foto:

Foto:

Ljubavni život Gorana Bogdana retko je tema medija u regionu, no obnavljanje romanse sa atraktivnom srpskom glumicom ponovo ga je dovelo u žižu javnosti.



Svojevremeno popularni hrvatski glumac Goran Bogdan i atraktivna srpska glumica Jovana Stojiljković negovali su izuzetno skladan i prisan odnos. Zbog poslovnih obaveza Goran je vrem e provodio u Beogradu sa lepom glumicom, no nakon nekog vremena njihovi putevi su se razišli zbog neodložnih poslovnih obaveza.

Pročitajte i Pokazao sve: Goran Bogdan potpuno nag pozira u stolici

Profimedia

 

No, kako saznaje Gloria, njih dvoje ponovo su se zbližili na snimanju serije 'Područje bez signala', u Hrvatskoj. Podsećanja radi, očekivalo se da Goran Bogdan ostane u Srbiji, kako bi bio uz svoju lepšu polovinu prilikom promocije filma 'Južni vetar-Ubrzanje', u kome Jovana tumači glavnu ulogu. No, njegova podrška ovog puta je izostala, te je popularna glumica sama obilazila gradove u regionu i uživala u gromoglasnim aplauzima publike u reigonu.

Bogdan je za to vreme svojim talentom pokušavao da zaseni Holivud, te osvoji srca publike 'preko bare'. S obzirom na činjenicu da su se poslednjih godina vrlo malo razdvajali, javnost u regionu bila je poprilično iznenađena njihovim rastankom, ipak čini se da je sve bila samo stvar posla, te da je njihov odnos stabilniji nego ikad.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading