Svi detalji porođaja Katarine Grujić

Autor:

06.12.2021 20:10

Foto:

Foto:

Pevačica Katarina Grujić i njen izabranih Marko Gobeljić ništa ne prepuštaju slučaju



Pevačica Katarina Grujić donela je odluku koja se odnosi na detalje porođaja, koji ona i njen partner fudbaler Marko Gobeljić očekuju za nekoliko nedelja.

Pročitajte i Marko Gobeljić u zagrljaju atraktivne brinete, kako je na to reagovala Katarina Grujić?

- Čim je saznala da je u drugom stanju, Katarina je odlučila da trudnoću vodi u privatnoj bolnici. Ni sekundu nije razmišljala gde će se poroditi, pa se opredelila za poznatu prestoničku bolnicu u koju su išle mnoge poznate dame iz javnog života Srbije, a Marko ju je u startu podržao - ispričao je anonimni izvor za "Alo".

Pročitajte i To nije sve - Katarina Grujić se ponovo udaje

Pored toga što joj uliva neophodan osećaj sigurnosti, pevačici je bila potrebna i privatnost koju ova ustanova nudi.

- Osim što je dobila apartman sa svim neophodnim stvarima, uključujući televizor, internet i posebno kupatilo, kao i boks za novorođenče u kome će biti sama tokom boravka na klinici, pevačica će imati i vrhunsku negu, ali i preventivne preglede nakon porođaja, kao i sekundarne tretmane za što brži oporavak od porođaja - otkrio je gore pomenuti izvor.

Inače, Katarina je nedavno podelila fotografiju, uz koju je napisala sledeće:

Pročitajte i Glamur i bogatstvo - Pogledajte kako Katarina Grujić slavi 29. rođendan!

 

 

- Najlepši trenutak u životu za mene je onaj kada sam podelila sa voljenom osobom da jedno malo biće, mešavina nas dvoje dolazi na svet!  Ta sreća i osećaj se ne može opisati! Za mene, počinje neki novi život, lepši, ispunjeniji, odgovorniji, srećniji! Jedva te čekamo princezo naša - napisala je pevačica otkrivši da će se njihova naslednica zvati Katja.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading