Veridba je bila uvertira za veću sreću: Katarina Grujić trudna

Autor:

10.06.2021 10:30

Foto:

Foto:

Marko Gobeljić je, nakon godinu dana veze sa Katarinom Grujić, rešio i da je zaprosi. Pevačica je rekla Da! A nakon veridbe, par nije mogao da se suzdrži, te je najbližima otkrio da je na putu prvo dete



Popularna pevačica Katarina Grujić i prvotimac Zvezde Marko Gobeljić postaće roditelji! Par je svakako planirao decu, ali se ovaj plan realizovao brže nego što su očekivali. Kada su saznali za trudnoću prvo su bili u šoku, ali ga je ubrzo zamenila velika sreća i uzbuđenje.

Pročitajte i Veridba godine - Gobelja zapalio baklje, pao na kolena, pa zaprosio Katarinu Grujić! (foto)

- Vest da će postati roditelji oduševila je Kaću i Gobelju, čim su saznali bili su u šoku nakon kojeg je usledila ogromna sreća. Porodice su se oduševile kad su čule da će stići pojačanje, slavlje još uvek traje. Kako je trudnoća rana, Kaća i Marko su lepe vesti podelili samo sa najbližima, a budući roditelji su već počeli da gledaju stvari za bebu. Čestitke i lepe želje vezane za veridbu i prinovu im stižu sa svih strana, a oni razmišljaju i o tome da se neko vreme malo povuku, da otputuju i opuste se pred poslovne obaveze koje imaju. Kaća je već zakazala nastupe i ne planira da ih otkaže jer se za sada oseća sjajno, drugo stanje joj ne donosi nikakve teskobe - otkriva izvor Blica i dodaje:

Pročitajte i Katarina Grujić - Malo smo izgubili kontrolu i treba da se čuvamo!

- Budući roditelji lagano opremaju sobicu, pol bebe još uvek ne znaju pa je sve u neutralnim bojama. Kaća je zadužena za uređenje i biranje detalja, kupila je neke sitnice, dok Gobelja sve odobrava i udovoljava budućoj supruzi. Kroz smeh su pričali i o imenima, imaju neka potencijalna, ali zaista je rano da bi doneli bilo kakve odluke. Svakako, najbitnije im je da je beba zdrava i da trudnoća napreduje kako treba. Uzbuđeni su zbog svega što im predstoji, poslednjih dana deluju zaljubljenije nego ikad. Svakako da su planirali da imaju decu, nisu odredili kad, a vest da će to biti sada ih je iznenadila i oduševila.

Inače, pevačica je nedavno otkrila okvirne planove za svadbeno veselje.

- Svadba će biti sledeće godine, dok se stabilizuje sve sa koronom, najverovatnije u junu - rekla je Katarina Grujić.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading