Pobedila bolest: Povratak Nataše Miljković u velikom stilu

Autor:

22.11.2021 16:00

Foto:

Foto:

Povratak Nataše Miljković na male ekrane izazvao je veliko oduševljenje kod njenih obožavalaca.



Jedno od omiljenih TV lice, voditeljka Nataša Miljković (44) konačno se vratila poslu koji voli. Šarmantna voditeljka nedavno je bila prinuđena da napravi neplaniranu pauzu usled oboljenja od virusa korona. Obavezno tronedeljno odsustvo teško je palo ljudima koji s poštovanjem i interesovanjem prate njen rad, no čekanju je najzad došao kraj.

Naime, Nataša se jutros ponovo pojavila na malim ekranima, u ulozi voditeljke 'Novog dana' na televiziji N1. Ono što nam je posebno ukralo pažnju bila je činjenica da lepa voditeljka odlično izgleda s obzirom da je nedavno izašla iz karantina, te je njen prepoznatljiv osmeh i nenadmašena energija pravo osveženje.

Podsećanja radi, pre izvesnog vremena lepa voditeljka prolazila je kroz izuzetno turbulentan period, koji je, između ostalog bio obojen raskidom veze sa dugogodišnjim partnerom Žarkom Tarićem. U tom periodu voditeljka je prvi put obolela od korone, a i tada je, kao i sada prošla sa lakšom kliničkom slikom.

U kriznim trenucima potporu da ne padne voditeljka je pronašla u - poslu.

Pročitajte i Bolest je bila jača: Otkriveno zašto Nataše Miljković nema na TV-u

Jelena Jovanov

 

- Posao me drži uspravnom. Radim više nego ikada. Uz to, čini mi se da radim važan posao. Prošlog leta, kad je pauza na televiziji pa nisam radila, upala sam u sivilo. Izgubila sam potrebu da se družim, da se viđam sa onima koji mi daju enegriju. Sklanjala sam se od ljudi, prvenstveno iz racionalnog razloga da se sačuvamo od virusa. A onda sam počela da izbegavam ljude i kad smo mogli bezbedno da se družimo. Ostalo je sveukupno petoro ljudi s kojima volim i s kojima imam snage da se vidim. To mi je korona uradila. Nadam se da će ta faza proći, da će mi se vratiti želja da izađem i družim se. Sve se skupilo u meni letos: korona, strah i raskid - rekla je Nataša za Gloriju.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading