Nataša Miljković stavila tačku na dugogodišnju ljubav: Rastali smo se!

Autor: Vanja Vladičić

24.02.2021 11:15

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:Jelena Jovanov, Instagram

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:Jelena Jovanov, InstagramŠarmantna Nataša Miljković, voditeljka koja se proslavila na RTS-u, svojim stasom i neverovatnom lepotom oduvek je privlačila veliku pažnju. Svoj emotivni život nikada nije eksponirala u javnosti, a iako je dugi niz godina na domaćoj sceni, javnost je upoznata samo sa dva bivša partnera pomenute voditeljke.

Nataša Miljković, svoju mirnu luku potražila je kraj 14 godina starijeg biznismena, Žarka Tarića, sa kojim je dugi niz godina uživala, međutim odluka koju je nedavno donela, poprilično je iznenadila njene obožavaoce. Voditeljka je naime, u emisiji Vesne Dedić otkrila da je stavila tačku na pomenutu ljubav, ne otkrivši tačan razlog.

Nataša Miljkovic, foto: Jelena Jovanov

- Ja sam sa svojim bivšim partnerom Žarkom provela lepih 5,6 godina i rastali smo se - otkrila je Nataša Vesni.

Podsetimo, šarmantna voditeljka je pre Žarka godinama bila u skladnom braku sa glumcem Srđanom Timarovim. Iz te ljubavi Nataša je dobila i svoju najveću sreću - svog sina Lazara. Njihov rastanak prošao je bez velike pompe, hladne glave, doneli su odluku koja je najbolja za porodicu. Ipak, da bivši supružnici mogu da funkcionišu lepo i nakon rastanka oni su dokazali nebrojeno puta.

Pročitajte i Problemima je kraj: Nasmejana Nataša Miljković u društvu voljenog muškarca (foto)

Nataša Miljkovic, foto: Jelena Jovanov

Neretko su se čak Nataša i Žarko nalazili u društvu Srđana i njegove izabranice, uživajući u zajedničkom vremenu. Svoj rastanak od Srđana, Nataša je svojevremeno za magazin Hello u zajedničkom intervjuu upravo sa Srđanom biranim rečima govorila o glumcu i bivšem suprugu.

- Prve dane posle razlaza provodila sam kod Srđana u kući, kako bi Lazar što manje osetio promenu, a uveče sam odlazila u svoj stan, koji se renovirao, da spavam. Kad se taj posao završio, Lazar je polako počeo da prelazi. Budući da je bio mali, na kraju je samo osetio da sada ima dva stana. No, da to ostavimo po strani. Sa bivšim partnerom ne možeš preko noći da izgradiš ovakve odnose, već tome prethode mnoge neprospavane i preplakane noći.

U nekom momentu dođete dotle da jedno od vas onom drugom kaže – ili ću te mrzeti do kraja života ili ćeš, takođe do kraja života, biti moj najbolji prijatelj. Kad se to izgovori, padne sav teret. Sticajem okolnosti, ja zaista mislim da je Srđan najzdravije biće koje znam, a nadam se da sam i ja tu negde. (smeh) Posle određenog broja meseci ili godina shvatiš da pored sebe imaš čoveka koga ćeš voleti do kraja života, sa kojim si vezana, ne na isti način kao kad ste se upoznali, već mnogo dragoceniji. Zapravo, na neprocenjiv način - bila je iskrena Miljkovićeva.