Ekskluzivno

Potresne reči Nataše Miljković: Upala sam u sivilo, izgubila sam potrebu za ovim!

Autor:

10.04.2021 16:30

Foto:

Foto:

Novinarka Nataša Miljković otkriva da je izgubila potrebu da se druži s ljudima, kako nije imala najsrećnije detinjstvo zbog čega se dugo nosila sa nesigurnošću i da je prekinula dugogodišnju vezu s partnerom u najtežem trenutku



Pre nekoliko meseci novinarka i zaštitno lice Televizije N1 Nataša Miljković (44) morala je da presloži svoje životne fioke. U tom velikom spremanju, neki ljudi, pre svega dugogodišnji emotivni partner Žarko Tarić, napustili su njenu svakodnevicu. Taj period karakteriše kao veoma turbulentan jer se istovremeno suočila sa koronom, strahom i raskidom. U međuvremenu, pronašla je balans i fokus svojih akcija usmerila na jedanaestogodišnjeg sina Lazara i karijeru.

Nebojsa Babic

 

- Posao me drži uspravnom. Radim više nego ikada. Uz to, čini mi se da radim važan posao. Prošlog leta, kad je pauza na televiziji pa nisam radila, upala sam u sivilo. Izgubila sam potrebu da se družim, da se viđam sa onima koji mi daju enegriju. Sklanjala sam se od ljudi, prvenstveno iz racionalnog razloga da se sačuvamo od virusa. A onda sam počela da izbegavam ljude i kad smo mogli bezbedno da se družimo. Ostalo je sveukupno petoro ljudi s kojima volim i s kojima imam snage da se vidim. To mi je korona uradila. Nadam se da će ta faza proći, da će mi se vratiti želja da izađem i družim se. Sve se skupilo u meni letos: korona, strah i raskid.

Pročitajte i Novinarka Nataša Miljković otkriva: Rastali smo se!

- Nedavno sam prijatelju koji je u sličnoj životnoj situaciji rekla: “Sve je dobro dok se ne vidi, dok spolja delujemo da smo u redu.” “Bože koliko si ironična”, konstatovao je. Bolje je ispustiti to nezadovoljstvo iz sebe i ići na terapije kad zatreba, potražiti pomoć. Dođemo u situacije kad potonemo. Išla sam na psihoterapije nekoliko puta u životu, ali ja to sve znam. Danas dobro poznajem sebe, znam gde su koreni mojih problema. Moje detinjstvo nije bilo najsrećnije na svetu, i sve nesigurnosti i probleme koji su me kasnije pratili ponela sam sa sobom od malih nogu. Imala sam dovoljno vremena da mislim o tome, imam 44 godine i znam sve. Zato što znam sve, trudim se da kao roditelj u vaspitavanju sina Lazara ispravim te greške, da mu dam one stvari koje ja nisam dobijala.

Pročitajte i Iskreno prijateljstvo: Kako je Natašu Miljković raznežila kuma na divan dan (foto)

Nebojsa Babic

 

Kao izrazito empatično biće, često zapostavlja sebe i svoje potrebe.

- Neko je nedavno na društvenoj mreži postavio pitanje na kom ste mestu sebi na listi prioriteta. E volela bih da dođe taj dan kad ću sebi biti makar među prvih pet. Trenutno nisam. Znam da to nije ok. Sebi sam bila na prvom mestu kad sam bila devojka. To će se promeniti. Doći će dan kad ću spavati osam sati, znam to. Spadam među tri odsto svetske populacije koja dnevno spava četiri i po sata.

Pročitajte i Nataša Miljković stavila tačku na dugogodišnju ljubav: Rastali smo se!

Nebojsa Babic

 
Boris Jakić

Autor

Komentari. (0)

Loading