Bolest je bila jača: Otkriveno zašto Nataše Miljković nema na TV-u

Autor:

18.11.2021 13:04

Foto:

Foto:

Voditeljka Nataša Miljković, jedno od omiljenih TV lica, nije se pojavljivala na malim ekranima već neko vreme



Voditeljka Nataša Miljković nedostajala je mnogim gledaocima, koji sa poštovanjem i interesovanjem prate šta ona ima da kaže.

Pročitajte i Iskreno prijateljstvo - Kako je Natašu Miljković raznežila kuma na divan dan (foto)

Nebojsa Babic

 

Kako saznajemo, ona se nije pojavljivala u programu jer je ponovo obolela od korona virusa.

Nataša je bila na obaveznom tronedeljnom odsustvu, jer uprkos tome što se osećala stabilno, nije mogla da dolazi na posao.

Miljković se trenutno oseća dobro i njeni gledaoci će uskoro biti u mogućnosti da je ponovo prate u programu.

Podsetimo, pre izvesnog vremena voditeljka je prošla kroz krizni period, koji je, između ostalog, bio obojen raskidom veze sa njenim dugogodišnjim partnerom Žarkom Tarićem. U tom periodu je obolela i od korone, a i tada je prošla sa lakšom kliničkom slikom.

Pročitajte i Problemima je kraj - Nasmejana Nataša Miljković u društvu voljenog muškarca (foto)

Nebojsa Babic

 

U to vreme podalje od sivila držao ju je, kako kaže posao.

- Posao me drži uspravnom. Radim više nego ikada. Uz to, čini mi se da radim važan posao. Prošlog leta, kad je pauza na televiziji pa nisam radila, upala sam u sivilo. Izgubila sam potrebu da se družim, da se viđam sa onima koji mi daju enegriju. Sklanjala sam se od ljudi, prvenstveno iz racionalnog razloga da se sačuvamo od virusa. A onda sam počela da izbegavam ljude i kad smo mogli bezbedno da se družimo. Ostalo je sveukupno petoro ljudi s kojima volim i s kojima imam snage da se vidim. To mi je korona uradila. Nadam se da će ta faza proći, da će mi se vratiti želja da izađem i družim se. Sve se skupilo u meni letos: korona, strah i raskid - rekla je Nataša za Gloriju.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (2)

Loading
Nebojša Berak

18.11.2021 14:32

Hizno na oporavak i dizanje imuniteta u tunele Ravne 2, na 5 do 6 dana, 2 x 2 sata a izmedju ulazaka i boravaka u tunelima setnja parkom. Provereno i licno iskustvo.

bole

21.11.2021 09:29

Onaj gore sve vidi.