Aleksandra Prijović uživa u njegovom glasu, a od Filipa ni traga ni glasa

Autor: Gloria.rs

11.11.2021 23:00

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Aleksandra Prijović uživa u noćnom provodu u društvu svog kolege Baneta Mojićevića.Mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović u poslednje vreme sve češće na svom Instagram nalogu u okviru opcije story objavljuje snimke i fotografije sa proslava kojima prisustvuje bez svog supruga Filipa Živojinovića.

Poslednji u nizu snimaka Prija je napravila nedavno, dokumentujući još jedno u nizu zabavnih večeri, gde je uživala u neverovatnoj atmosferi, ali i anđeoskom glasu njenog kolege Baneta Mojićevića. Naime, na sva tri pomenuta snimka koje je pevačica objavila pojavljuje se i pomenuti pevač, koji Aleksandri peva na uvce.

Pročitajte i Bila je to velika ljubav: Koga je Prija ljubila pre Filipa

Njen osmeh govori sam za sebe, no postavlja se pitanje kako njen suprug Filip reaguje na njene konstante izlaske, te s obzirom da je izuzetno atraktivna udvarače kojih bez sumnje ima. Iako supružnici nikada nisu pravili scene, te javno pokazivali naznake ljubomore domaći mediji mnogo puta su spekulisali o navodnim nesuglasicama. Par je, ipak, svaki put oštro demantovao sve te navode, tvrdeći da je u njihovom odnosu sve u najboljem redu.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading