Aleksandra Prijović najviše uživa pored njega- podelila snimak sina i oduševila sve!

Autor:

17.02.2021 21:45

Foto:

Foto:



Najbitniju ulogu u životu dobila je pre skoro dve godine, od tada je brižna majka jednog plavušana koji je mezimac šire porodice. Aleksandra Prijović ne krije koliko uživa u majčinstvu i trudi se da svaki slobodan trenutak provodi sa sinom Aleksandrom i suprugom Filipom.
Nedavno je izjavila da je Aleksandar tatina kopija i da mora sebi roditi ćerku s obzirom na to da je ljubav između sina i tate nešto što se ne može rečima opisati, te je priznala da je "ljubomorna" na to što on trenutno više voli da provodi vreme sa tatom Filipom.

Aleksandra Prijovic, Foto: Instagram prntscr

,,On je tatina kopija, ja ne mogu da verujem da toliko može da liči na oca. Tvrdoglav je na mene. Vezan je za oboje, a sada je naišao takav period da tatu najviše voli. Uhvati ga period da hoće samo njega, pa mene. Tu smo stalno, mada je Filip malo više zauzet, ali kad dođe, ja mogu da odem. Ljubomorna sam (smeh). Ja sam mislila da su sinovi više vezani za majke, ali to nije kod mene trenutno, moraću da rodim ćerku. Nije u planu, ali bih volela. On nema mira, živahno je dete, gledam da idemo u igraonice, da šetamo, da ne bude u kući." - iskrena je bila Aleksandra.

Sada je obradovala svoje Instagram pratioce snimkom iz igraonice gde drži u naručju svog naslednika koji ubacuje loptu u koš, a na video zapisu je označila i Aleksandrovog strica, poznatog košarkaša Maria Nakića koji sada igra u belgijskom Ostendeu. On je Filipov polubrat po majci za kojeg je Živojinović veoma vezan.

Pročitajte i: Aleksandra Prijović i Filip Živojinović uživaju u ljubavi, a jedan detalj posebno je oduševio sve!

Izgleda da Aleksandrin sin već sada pokazuje afinitete prema sportu i da će naslediti dedine ili stričeve gene. Da li će izabrati sport, pevanje ili nešto drugo za zanimanje ostaje nam da vidimo.