Aleksandra Prijović u zagrljaju opasnog frajera, šta će na to reći Filip?

Autor:

02.06.2021 14:40

Foto:

Foto:

Aleksandra Prijović iznenadila je javnost poslednjom fotografijom koju je objavila na društvenim mrežama, a na kojoj uživa u zagralju misterioznog muškarca.



Ljubav Aleksandre i Filip Živojinovića obavijena je velom misterije. S obzirom na činjenicu da Filip ne voli da se eksponira u javnosti, tako je i njihov odnos ostao misteriozan. Iako katkad sa svojim pratiocima na društvenim mrežama Aleksandra podeli po neki snimak ili fotografiju njihove intime, čini se da ono najbolje čuvaju za sebe.

Ipak, fotografija koju je Aleksandra objavila na svom Instagram Storiju nedavno, zbunila je sve. Naime, na pomenutoj fotki pevačica pozira sa misterioznim muškarcem, a Filipu sasvim sigurno nije sve jedno kada se njegova supruga našla u društvu atraktivnog muškarca, a još manje kada su bliski kao na slici.

instagram printscren

 

Međutim, Prija je narednim snimkom ipak otklonila sve nedoumice, s obzirom na to da se na istom vidi kako pored svog surpuga Filipa uživa u druženju sa zajedničkim prijateljima. Pomenuti snimak napravio je upravo misteriozni muškarac, a čini se da je u pitanju njen i Filipov prijatelj.

Pročitajte i Filip Živojinović doneo nečekivanu odluku, kako će na to reagovati njegova surpuga?

Komentari. (0)

Loading