Da li je ljubomoran? Aleksandra Prijović otkrila kako Filip reaguje na njene provokativne 'outfite'

Autor:

14.10.2021 13:00

Foto:

Foto:

Aleksandra Prijović odluke gotovo uvek donosi uz konsultaciju sa svojim suprugom Filipom Živojinovićem.



Atkrativna pevačica Aleksandra Prijović (26) bez sumnje spada u red najlepših pevačica na estradi. Svojim provokativnim i smelim 'outfitima' pevačica mami uzdahe pripadnika snažnijeg pola gde god se pojavi, a kako se sa tim nosi njen suprug Filip Živojinović. S obzirom na činjenicu da vrlo često zbog obaveza ne može da bude uz svoju suprugu na njenim nastupima, te mnoge udvarače koje pevačica ima mnogi bi pomislili da je Filip ljubomoran, no to po Aleksandrinim rečima nije slučaj.

Aleksandra Prijović odluke donosi isključivo uz konsultaciju s suprugom

- On je oduševljen kad me vidi ovakvu, rekao mi je da izgledam odlično. Ja moram njega d apitam obavezno za sve i mnogo mi znači šta on misli. Tako sam i večeras. Mislim čim sam videla materijal haljine pitala sam ga šta misli o njoj, tako da uvek mi znači njegovo mišljenje i kada mi kaže da izgledam odlično - otkrila je Prijovićka za televiziju Kurir, pozirajući u još jednoj od izazvonih kombinacija.

Iako se čini da se supružnici odlično slažu oko svega, to zapravo nije slučaj, a svojevremeno Prija je otkrila zbog čega se Filip konstantno nervira.

Pročitajte i Nesporazum je prošlost: Anastasija Ražnatović i Prija izgladile odnose

- Najveći problem koji se u našem braku dešava je onaj kada ja kasnim, a treba da krenemo negde. Filip je u svemu veoma precizan i tačan, te ne voli kada treba da me čeka. To su neke stvari koje njega užasno nerviraju. A ja kao svaka devojka ne mogu da stignem da sve završim na vreme. Inače nemamo taj momenat da se svađamo, ako i dođe do toga to je retkost. Nekako se uvek trudimo da svako svoje mišljenje i stav iznese kroz razgovor, te onda pronađemo zajedničko rešenje koje odgovara obema strana  - ispričala je pevačica svojevremeno za Blic.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading