Žestok modni obračun Jelena Karleuše i Nataše Bekvalac: Koja je bolje ponela glamurozni 'outfit'

Autor:

05.11.2021 20:30

Foto:

Foto:

Jelena Karleuša i Nataša Bekvalac ukrale su svu pažnju kada su se pojavile na crvenom tepihu glamuroznog događaja koji je organizovan u našoj prestonici.



Popularne pevačice Nataša Bekvalac i Jelena Karleuša važe za jedne od najstilizovanijih žena na domaćoj sceni. Mnogo puta do sada atraktivne pevačica svojim kombinacijama inspirisale su brojne devojke širom regiona, te njihov modni ukus više niko ne dovodi u pitanje.

Jelena Karleuša i Nataša Bekvalac ukrale svu pažnju

Na jednom glamuroznom događaju organizovanom u našoj prestonici fatalni duo ukrao je svu pažnju prisutnih neverovatnim odevnim kombinacijama, a postavlja se pitanje koja od njih dve je jače zasijala na pomenutom događaju.

Pop zvezda Jelena Karleuša za ovu priliku odabrala je elegantnu haljinu crvene boje, a svojom pojavom i harizmom mnoge je asocirala na najveće holivudske dive. Haljina interesantnog dizajna u prvi plan istakla je Karleušine dugačke noge, a duboki dekolte nikoga nije ostavio ravnodušnim.

Pročitajte i Ponovo pomera granica: Kako postati spejs šatl, Jelena Karleuša zna

S druge strane, Nataša Bekvalac glamurozni događaj upriličila je haljinom nesvakidašnje boje. Iako popularna novosadska barbika neguje elegantan ali jednostavan stil, ovog puta odlučila se za upečatljivu i neobičnu kombinaciju kojom je sev prisutne ostavila bez daha.

Ekstravagantna, zelena toaleta domaćeg brenda, koju odlikuje asimetrični kroj, te duboki šlic. Pomenuta toaleta u prvi plan istakla je Natašina ramena i grudi, ženstveno i sa stilom.

Pročitajte i Privilegija: Doručak u krevetu za Nataša Bekvalac

Svoj 'outfit' upotpunila je čizmama iznad kolena i rukavicama od lakovane, pvc kože.

Anketa

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading